“Viņa izskatās tā, it kā grasītos zaudēt samaņu…”: nofilmēts brīdis, kad Kima Kardašjana uz sarkanā paklāja dārgas kleitas dēļ gandrīz paģībst

Foto – ekrānuzņēmums

TV šovu zvaigzne, uzņēmēja un aktrise Kimas Kardašjana šogad uz slaveno modes pasākuma “Met Gala” svinīgo ceremoniju bija devusies tādā tērpā, kas pat viņas fanu vidū izraisīja bažas, raksta ārzemju mediji.

Kima Kardašjana, kas šobrīd ir 43 gadus veca, ikgadējo slaveno modes pasākumu Ņujorkā apmeklēja perlamutra krāsas dizainera Galjāno darinātā kleitā, kura tik cieši iežņaudza viņas vidukli, kas zvaigznei šķietami bija grūti ievilkt elpu.

Vēlāk šis mirklis, kad Kima, tērpusies šajā kleitā, pozēja fotogrāfiem, tika publicēts vietnē “Youtube”, un daudzi fani uzskata, ka kleita ir bijusi tik šaura, ka sievietei patiešām ir bijis grūti elpot. Skatoties uz šiem kadriem patiešām šķiet, ka viņa tik tikko nav noģībusi.

Modes pasākuma “Met Gala” notiek katru gadu un tas ir viens no prestižākajiem pasākumiem nozarē. Tas tiek rīkots Metropolitēna mākslas muzejā Ņujorkā, un tas ir arī zināms kā Metropolitēna Mākslas muzeja modes institūta ikgadējā labdarības balle. Pasākuma mērķis ir vākt līdzekļus muzeja modes institūta darbībai.

Šajā pasākumā ierasti piedalās slavenības, modes dizaineri, mākslinieki, aktieri, mūziķi un citi. Viens no “Met Gala” raksturojošiem elementiem ir tēmas, kas katru gadu tiek noteiktas kādai modes izstādei muzejā.

Dalībniekiem tiek prasīts ievērot noteiktu tēmu un ģērbties tai atbilstoši. Tērpi tamdēļ “Met Gala” ir ekstravaganti, izsmalcināti un inovatīvi, un dažkārt tiek izmantotas arī dārgas apģērbu kolekcijas, kas radītas speciāli šim pasākumam.

Komentētāji pie publicētā video, raksta:

Foto – ekrānuzņēmums

“Viņa nevar paelpot… OMG, tas neizskatās cilvēcīgi. Tas ir aizgājis par tālu! Viņa cenšas būt super ar lapsenes vidukli, bet tas izskatās ļoti neērti…”

Izpildi testu! 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

“Viņa izskatās tā, it kā grasītos zaudēt samaņu dēļ šīs smieklīgās korsetes…”

“Viņa izskatās krāšņi no kakla uz augšu. Bet tajā pat laikā viņa izskatās tā, it kā viņai trūktu elpas. It kā viņa grasās zaudēt samaņu…”

Video, kurā slavenā Kardašjana pozē fotogrāfiem, ģērbusies kleitā ar “lapsenes vidukli”, meklē nākošajā lapā:

Leave a Comment