55 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris; diemžēl viņš bija ceļā uz filmēšanos, bet to nesasniedza

55 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris. Šo neviens negaidīja un neviens nenojauta par gaidāmo nelaimi. Kā zināms aktieris bija ceļā uz filmēšanos, bet to diemžēl nesasniedza.

Atcerieties, ka sēras nav lineārs process un katram cilvēkam tas var izpausties atšķirīgi. Ir pilnīgi normāli piedzīvot emociju svārstības un dažādas jūtas, piemēram, dusmas, vainu, izmisumu un pat atvieglojumu.

Nepieciešams laiks, lai pielāgotos dzīvei pēc zaudējuma, un šis process var aizņemt vairākus mēnešus vai pat gadus. Dodiet sev laiku un atļaujiet sev justies tā, kā jūtaties.

Palīdzēt var arī rituāli un atmiņu saglabāšana. Dažiem cilvēkiem svarīgi ir izveidot piemiņas vietu vai veikt konkrētus rituālus, kas saistīti ar aizgājušo cilvēku. Tas var būt veids, kā saglabāt viņa piemiņu dzīvu un atvieglot sēras.

Ir saņemta jauna informācija, un tā ir biedējoša: sinoptiķi stāsta, kam jāgatavojas

Visbeidzot, mēģiniet atvērties jaunām pieredzēm un cilvēkiem. Kad būsiet gatavs, meklējiet veidus, kā atkal iesaistīties sabiedriskajā dzīvē, veidojiet jaunus kontaktus un piedalieties aktivitātēs, kas jūs iepriecina. Atcerieties, ka dzīve turpinās, un kaut arī zaudējums maina jūsu pasauli, ir iespējams atrast jaunus prieka un piepildījuma avotus.

Diemžēl tagad par sēru vēsti..

55 gadus vecais seriāla “Trace” aktieris Macejs Liusnija gāja bojā aut****ijā.

Aizsaulē devies slavenais poļu teātra un kino aktieris. Kā tiek ziņots, tad viņš šajā momentā bija ceļā uz kārtējo filmēšanu, tomēr to nekad tā arī nesasniegs. Viņa dzīve pēkšņi aprāvās.

Ierīkoju videonovērošanu savās lauku mājās, bet kad ieraudzīju. kas tur notiek nespēju pat parunāt kādu brīdi

Lasi vēl: Diemžēl 42 gadu vecumā pāragri aizsaulē devies ļoti talantīgs un izcils mākslinieks

“Ar lielām skumjām un nožēlu esam saņēmuši ziņu par mūsu drauga un aktiera Maceja Liusni tra***ko aiziešanu. Dārgais Maceji, mūsu sirdis ir sadalījušās miljonos šķembu, mums tevis pietrūks,” teikts nekrologā.

 

Leave a Comment