Diemžēl 42 gadu vecumā pāragri aizsaulē devies ļoti talantīgs un izcils mākslinieks

Pāragri šo pasauli ir pametis ļoti talantīga persona. Vīrietis, kurš spēja ne no kā uztaisīt ko fantastisku un brīnumainu. Viņu dēvēja par vīru ar zelta rokām. 

Sēru emocijas ir dabiska reakcija uz zaudējumu, un tikt galā ar tām var būt ļoti grūti. Pirmkārt, ir svarīgi pieņemt savas emocijas un ļaut sev izjust tās pilnībā. Dažkārt cilvēki cenšas apspiest savas jūtas vai ātri tikt pāri sāpēm, taču ilgtermiņā tas var radīt vēl lielākas emocionālas problēmas. Izsērot nozīmē ļaut sev būt ievainojamam un pieņemt, ka zaudējums ir neatņemama dzīves sastāvdaļa.

 

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Otrais solis ir atrast veidus, kā izteikt savas emocijas. Tas var ietvert sarunas ar tuviniekiem vai draugiem, kuri var sniegt atbalstu un sapratni. Ja jūtaties, ka jums nepieciešama profesionāla palīdzība, nevilcinieties vērsties pie terapeita vai konsultanta. Dažreiz ir vieglāk izpaust savas jūtas rakstiski, piemēram, rakstot dienasgrāmatu, vēstules vai pat dzeju. Mākslas terapija, kas ietver zīmēšanu, gleznošanu vai mūziku, arī var būt efektīvs veids, kā pārvarēt sēras.

Fiziska aktivitāte var palīdzēt mazināt emocionālo spriedzi un uzlabot garastāvokli. Regulāras pastaigas dabā, joga, skriešana vai citi vingrinājumi var kalpot kā dabisks veids, kā uzlabot savu emocionālo stāvokli. Fiziskā aktivitāte izdala endorfīnus, kas ir dabiskie “laimes hormoni”, un tādējādi palīdz cīnīties ar depresiju un skumjām.

Svarīgi ir arī saglabāt savu ikdienas rutīnu, cik vien iespējams. Tas sniedz sajūtu par stabilitāti un palīdz mazināt haosu, kas var rasties pēc zaudējuma. Pat mazas lietas, piemēram, regulāras ēdienreizes, miega režīma ievērošana un ikdienas uzdevumu veikšana, var palīdzēt saglabāt strukturētu dzīvi.

 

Mākslinieks aizsaulē devās pēc cīņas ar on***ām sli***m. Valērija Čtakas pāragrā aiziešana no dzīves pārsteidza viņa tuviniekus un paziņas.

Mākslinieks bija tikai 42 gadus vecs un zaudēja cīņu ar vēzi. Inovācijas balvas nominanta aiziešana satrieca ārzemju TV raidījumu vadītāju Andreju Malahovu, kurš bija personīgi pazīstams ar Čtaku un bija viņa darbu cienītājs.

Lasi vēl: 10 laimes gadi: 3 zodiaka zīmes baudīs panākumus, mīlestību un naudu visus šos desmit gadus

“Es tam nevaru noticēt. Nav mākslinieka Valērija Čtaka. Neticami talantīgs konceptuālais mākslinieks, kura darbi dzīvos mūžīgi. Viņš bija mūsu centra rezidents,” norādīja Malahovs.

 

Leave a Comment