Sinoptiķi uz šo pēcpusdienu diemžēl saka skarbus vārdus – vai līdz svētkiem kas mainīsies?

Sinoptiķi šai pēcpusdienai diemžēl prognozē nelabvēlīgus laikapstākļus, izsakot nopietnus brīdinājumus. Laikapstākļi sola būt skarbi, radot bažas par to, vai līdz svētkiem situācija uzlabosies.

Daudzi cilvēki, kuri cer uz labākiem laikapstākļiem, lai varētu baudīt svētkus brīvā dabā, ar nepacietību gaida, vai prognoze mainīsies.

Tuvākajās dienās laiks var būt mainīgs, un ir cerība, ka svētku dienās laika apstākļi kļūs labvēlīgāki. Tomēr sinoptiķi aicina visus būt gataviem dažādiem scenārijiem, ņemot vērā, ka dabas spēki var būt neparedzami.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Pirmdien Latvijā debesis būs daļēji apmākušās, un daudzviet sagaidāmi īslaicīgi lieti. Vietām, īpaši valsts centrālajos un austrumu novados, iespējamas spēcīgas pērkona lietusgāzes, brīdina sinoptiķi.

Lietus mākoņu ietekmē vējš būs pārsvarā lēns, taču brāzmainās lietusgāzēs tas varētu ievērojami pastiprināties. Dienas laikā gaiss sasils līdz +20..+25 grādiem, bet piekrastes reģionos temperatūra nepārsniegs +18 grādus.

Rīgā laiks būs mainīgs, un caur mākoņiem ik pa laikam uzspīdēs saule. Sinoptiķi prognozē, ka galvaspilsētā iespējams lietus un pērkona negaiss.

Dienvidaustrumos no Latvijas atrodas ciklons, kas ietekmē laikapstākļus reģionā. Atmosfēras spiediens jūras līmenī svārstās no 1011 līdz 1014 hektopaskāliem.

Sinoptiķi izsakās visai skarbi uz šodienas pēcpusdienu sakarā ar laikapstākļiem

Šie apstākļi veicina mākoņu veidošanos un nokrišņus, kā arī pērkona negaisu attīstību, tāpēc iedzīvotājiem jābūt gataviem mainīgiem un brīžiem neprognozējamiem laikapstākļiem. Ieteicams ņemt līdzi lietussargus un izvairīties no ilgstošas uzturēšanās ārā negaisa laikā.

Lasi vēl: Keita Vinsleta ir atzinusies, kāpēc skūpstīties ar Leonardo Di Kaprio filmas “Titāniks” uzņemšanas laukumā bija nepatīkami un lūk, kādēļ!

Dienas gaitā lēno vēju nomainīs mērens ziemeļu un ziemeļrietumu vējš, kas radīs vieglu atvēsinājumu. Temperatūra Rīgā sasniegs +24 grādus, bet pie jūras tā svārstīsies ap +20 grādiem.

Bet kāda būs visa šī nedēļa? Par to noskaidrosim jau tagad lasot tālāk! Arī šeit sinoptiķi ir bažīgi.. 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment