3 zvaigžņu zīmes, kurām veiksies jūlija mēnesī un nelaimes turēsies no viņām pa gabalu

Vasara ir klāt un jūlijs ir potenciāla pilns! Zvaigznēm iestājoties par labu noteiktām zodiaka zīmēm, gaisā virmo veiksme. Apskatīsim trīs zīmes, kurām būs izcili veiksmīgs mēnesis.

Dvīņi

Dvīņi, gatavojieties dinamiskas enerģijas un laimīgu iespēju mēnesim. Veneras un Jupitera sekstils Dvīņos 21. jūlijā būs nozīmīgs notikums, kas nesīs veiksmi mīlestībā, radošumā un sociālajos sakaros.

Marsa ienākšana Dvīņu zīmē 20. jūlijā sniegs tev enerģijas un motivācijas lādiņu, padarot to par lielisku laiku jaunu projektu vai piedzīvojumu uzsākšanai. Pilnmēness Mežāzī 21. jūlijā izgaismos tavus sasniegumus, nesot gandarījuma un atzinības sajūtu.

Galvenie datumi:

21. jūlijs: Veneras sekstile Jupiters Dvīņu zīmē – šis aspekts uzlabo jūsu šarmu un nes veiksmi mīlestībā un sociālajā mijiedarbībā. Šis ir lielisks laiks jaunām attiecībām un radošiem centieniem.

 

21. jūlijs: Pilnmēness Mežāzī. Šis pilnmēness atnesīs sasniegumu un atzinības brīdi karjerā vai personīgajā dzīvē, izceļot tavu smago darbu un panākumus.

 

Vēzis

Vēzis, jūlijs ir tavs laiks, lai paspīdētu, kad tavā ceļā nāk labi laiki. Jauns mēness vēzī 5. jūlijā veido pamatu jauniem sākumiem un jauniem sākumiem. Šis ir ideāls laiks, lai izvirzītu nodomus un parādītu savas vēlmes. Kad Venera būs jūsu zīmē līdz 11. jūlijam, jūs atradīsit veiksmi mīlestībā un personīgās attiecībās, padarot šo par ideālu laiku, lai padziļinātu sakarus vai pat uzsāktu jaunu romantiku.

Galvenie datumi:

5. jūlijs: Jauns mēness vēzī – Spēcīgs laiks jaunu nodomu izvirzīšanai un mērķu sasniegšanai. Visums ir saskaņots, lai atbalstītu jūsu sapņus.
10. jūlijs: Vēzis Saules trijnieks Saturns Zivīs – šī zemējošā enerģija nes stabilitāti un atzinību jūsu centieniem, vairo jūsu drošības un panākumu sajūtu.

Lasi vēl: Kāpēc saldētas dilles ir bez garšas un aromāta? 3 padomi, kā sasaldēt dilles ziemai – tās būs tikpat labas kā svaigas dilles

Lauva

Lauva, sagatavojies mēnesim, kas piepildīts ar veiksmi un labvēlību! Kad 22. jūlijā Saule ieies tavā zīmē, tu nonāksi savējā. Šis saules impulss uzlabos jūsu dabisko harizmu, piesaistot iespējas un pozitīvu enerģiju jūsu ceļā.

Dzīvsudrabs, saziņas planēta, 2. jūlijā ienāk Lauvas zīmē, padarot tavus vārdus īpaši spēcīgus. Neatkarīgi no tā, vai reklamējat kādu lielu ideju vai vienkārši apburat apkārtējos, jūsu komunikācijas prasmes ir visaugstākās.

 

Galvenie datumi:

21. jūlijs: Venera Lauvā sekstile Jupiters Dvīņos – šis aspekts nes veiksmes vilni mīlestībā un sociālajā mijiedarbībā. Iespējams, ka uzplauks romantika vai saņemsi negaidītas labas ziņas.

22. jūlijs: Saule ieiet Lauvā — sākas jūsu dzimšanas dienas sezona, veicinot jūsu veiksmi un sniedzot enerģiju un pārliecību.

 

Leave a Comment