Zodiaka zīmes, kuras šajā vasarā gaida ļoti pozitīvi un laimīgi notikumi; pati veiksme ir tavā pusē

Nākamajā vasarā patrona planētas palīdzēs daudzām zodiaka zīmēm tikt galā ar problēmām. Taču šīs konkrētās ir vissvarīgākās no tām. Zvaigznes dažām no tām paredz ātru bagātināšanos, bet citām – patīkamus pārsteigumus personīgajā dzīvē.

Lasiet mūsu horoskopu, lai uzzinātu, kam veiksies.

Svari

Zīme, kurai būs vislabākā veiksme finansiālā ziņā. Šī vasara tev būs ienesīga, tu būsi pārsteigts par dažādām plūsmām, caur kurām pie tevis sāks nākt nauda.

Diapazons ir visplašākais – no laimesta loterijā līdz pēkšņam mantojumam no sen aizmirstiem radiniekiem. Ir svarīgi atcerēties, ka veiksme ir jūsu pusē, bet, ja jūs vēlaties to stimulēt, tad, visticamāk, nekas neizdosies.

Teiksim, ja jūs nopirksiet tūkstoš loterijas biļešu, jūs, visticamāk, nonāksiet mīnusā. Bet, ja riskēsiet un izmēģināsiet laimi, iegādājoties tikai vienu loterijas biļeti, izredzes laimēt palielināsies daudzkārt.

Tāpat ir ar darba projektiem: jūs varat saņemt prēmiju par to, ko izdarīsiet labi un ātri, bet, ja domāsiet par prēmiju un sēdēsiet dienām un naktīm birojā, jūs neko nenopelnīsiet, tikai nogurumu.

Šī perioda būtība ir tāda, ka nauda pie jums nāks pēkšņi. Neaizraujies ar tām, neiesaisties riskantos projektos, neieguldi naudu riskantās darbībās – no tā brīdina ne tikai zvaigznes, bet arī veselais saprāts.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

Vērsis

Gluži pretēji, šī mīlošā zīme 2024. gada vasarā peldēsies priekā. Zvaigznes ir tavā pusē, tāpēc jebkurš partneris, par kuru izrādīsi interesi, atbildēs ar atbildi. Jums var būt vairāki romāni paralēli, un visi tie sagādās prieku.

Jūs varat izspēlēt romantiku ar randiņiem, nejaušām tikšanās reizēm un skūpstiem durvju priekštelpās. Jūs varat beidzot atzīties savās jūtās cilvēkam, kuru jau sen slepeni dievinājāt, un saņemt pilnīgu pretimnākšanu un stipru savienību.

Lasi vēl: 77 gadu vecumā aizsaulē devies rakstnieks un aizrautīgs mākslinieks; ģimene lūdz mieru

Ja vēlies nopietnas attiecības, jūlija pirmajā dekādē ir laiks par to runāt. Ja vēlies izklaidēties – kūrorta romāni, biroja romāni vai jebkādi citi romāni, kas tev ienāks prātā, jūnijs un augusts tam ir labvēlīgi. Galvenais, ka tev būs daudz mīlestības, un par ko tu to vēlēsies izšķiest – izvēlies tikai tu.

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment