5 sargeņģeļu vēstījumi, kurus pat dižā Vanga ieteica neignorēt. Centies saprast to jēgu, lai neiedzīvotos nelaimēs!

Katram no mums pat pirms dzimšanas Radītājs izvēlas sargeņģeli, kura galvenais uzdevums ir rūpēties par mums un aizsargāt visas dzīves garumā.

Sargeņģeļi mūs ne uz mirkli neatstāj bez atbalsta. Bet ne visi pamana viņu neredzamo klātbūtni, ne vienmēr sajūt viņu vēstījumus, un pat tad, ja pievērš tiem uzmanību, nespēj tos pareizi interpretēt.

Ceru, ka slavenās bulgāru gaišreģes Vangas padomi palīdzēs tiem, kuri vēl nav iemācījušies saprast sava sargeņģeļa vēstījumus.

 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 54%

0%

 

Aizķeršanās

Jebkāda aizķeršanās, kas tev neļauj iziet no mājas noteiktajā laikā: nepareizi novietota adata uz zeķēm, pazaudētas atslēgas, izlijusi kafija, negaidīts zvans – tās visas ir eņģeļu zīmes. Tādējādi viņš cenšas brīdināt, ka tavas prombūtnes laikā mājoklī var notikt kaut kas nelāgs.

 

Savārgums

Domāju, ka tā ir noticis ar daudziem: no rīta piecēlāmies pilnīgi veseli, bet pēkšņi sajutām savārgumu. Šī ir viena no spilgtākajām pazīmēm, ka sargeņģelis vēlas tevi pasargāt no lielas nelaimes. Tev nevajadzētu to ignorēt.

Lasi vēl: Jūnijs un jūlijs būs traks. Meteorologi ir krasi mainījuši laika prognozes vasaras sākumam

Ir daudz pierādījumu, ka cilvēki ir izdzīvojuši, neatstājot šādas zīmes bez ievērības. Un viena no spilgtākajām ir 2001. gada 11. septembra traģēdija, kad teroristi iznīcināja dvīņu torņus Ņujorkā.

Pēc tam daudzi teica, ka tas ir brīnums, ka viņi nav cietušo vidū, jo nedevās uz darbu galvassāpju, gremošanas traucējumu, pēkšņas radikulīta lēkmes un citu kaišu dēļ.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment