Zodiaka zīmes, kurām pēc 17. maija jābūt uzmanīgām: Pāvela Globas prognoze

Svari, jūs riskējat veikt neapdomīgu rīcību. Necentieties nopelnīt vairāk īsā laika periodā, tam būs slikts iznākums. Jūs iegūsiet daudz grūtību. Nevajag nevienu mānīt.

Lasi vēl: Aizsaulē devies aktieris, kurš tika uzskatīts par īstu leģendu; 10.maijs ir sēru diena viņa ģimenei

Tomēr šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem tik bieži veicas, ka daudzi vienkārši nespēj saprast, kāds ir noslēpums. Lai gan, lai nopelnītu šo veiksmi jums ir nepieciešams smags darbs un atbildība.

 

Daži šīs zodiaka zīmes pārstāvji bieži šaubās par savām spējām, tāpēc veiksme no viņiem novēršas. Mīli sevi un dzīvo vieglāk, tad arī visas likstas paliks aiz muguras un pagātnē!

Lasi vēl: Ministru kabinets lēma, ka no šā gada 16. maija šai Latvijas iedzīvotāju kategorijai tiks piešķirts finansiāls atbalsts

Zvaigznes sola, ka maija otrā puse ir brīnišķīgs laiks, lai uzsāktu lielus projektus un sasniegtu jaunas karjeras virsotnes. Par spīti visām neveiksmēm, kuras tev stāsies ceļā, tu sasniegsi visu ko vien vēlies un par bēdām aizmirsīsi drīz vien.

Pēc astrologu teiktā, šīs zīmes pārstāvji var piedzīvot gan kāzas, gan šķiršanos maija beigās. Tomēr par spīti sāpēm tu spēsi saņemt sevi rokās un pārvarēt grūtības.

 

Leave a Comment