Mūziķa Laura Reinika dzīvē skumjš un bēdīgs notikums: ”Man pat rokas sāka trīcēt”

Latviešu mūziķis Lauris Reiniks pavisam nesen kādā intervijā dalījies ar ļoti satraucošu informāciju par savu dzīvi un tās pēkšņajiem notikumiem. 

Lauris Reiniks ir talantīgs latviešu dziedātājs, komponists, TV šovu vadītājs un aktieris.

Reiniks ieguvis izglītību cienījamajā Jelgavas Mūzikas koledžā un turpinājis studēt komunikācijas zinātnēs Latvijas Universitātē. Turklāt viņš savas prasmes aktiermākslā pilnveidoja Losandželosā, ASV.

Savas muzikālās karjeras ziņā Reiniks guvis lielus panākumus, kopumā izdevis deviņus soloalbumus un singlus 11 dažādās valodās. Jāatzīmē, ka viņa albumi “Fly differently” un “Es skrienu” Latvijā ir ieguvuši Zelta disku.

2003. gada februāra pirmajā dienā Ventspils pilsētā notika izcils notikums, kad grupa kas sastāvēja no  personām kā Lauris Reiniks, Yana Kay un Mārtiņš Freimanis sanāca kopā un nodibināja grupu F.L.Y. Šī grupa triumfējoši izcīnīja uzvaru 2003. gada Eirodziesmu konkursā.

Lasi vēl: Aizsaulē aizsaukta leģendāra latviešu aktrise; Vēl pagājušajā gadā Jūras spēki godināja viņu

2021. gadā pie Latvijas bērniem nonāk Reiniku ģimenes radīts projekts bērniem par lācēnu Ričiju Rū un viņa draugiem. Mūzikas autors ir Lauris Reiniks, bet dzejoļus radījusi Reiniku vecmāmiņa Veronika Reinika.

Tomēr pirms pāris dienām kādā intervija Lauris Reiniks dalījies ar satraucošām ziņām par savu dzīvi. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment