Mūziķa Laura Reinika dzīvē skumjš un bēdīgs notikums: ”Man pat rokas sāka trīcēt”

Slavenais mūziķis Lauris Reiniks nesen nācis klajā ar oficiālu atklāšanu par savu trīs mēnešu uzturēšanos Kolumbijā pagājušajā gadā.

Izaicinošā dzīves posmā viņš meklēja patvērumu majestātiskajā valstī, kas izrādījās noderīga viņa fiziskajā, garīgajā un emocionālajā atjaunošanā.

Reiniks stāsta, ka bija ārprātīgi daudz darba, sakrājušies dažādi projekti. Viņš vadīja «Pasaki to skaļi», kur katra raidījuma filmēšana ilgst vairāk nekā trīs stundas un gluži kā psihoterapeits sēdi un uzmanīgi klausies visas tās trīs stundas. 

 

Ikdienā nespēju ar cilvēku norunāt ilgāk par stundu, viņam acīs skatoties, bet tur nācās to darīt. Turklāt parasti filmējām divus raidījumus dienā. Dienas beigās biju emocionāli pārguris, gribējās vienkārši piedzerties, lai no visas šīs informācijas tiktu vaļā, atklāj mūziķis Lauris.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām pēc 17. maija jābūt uzmanīgām: Pāvela Globas prognoze

Laurim Reinikam sākās vēl nebijušas veselības problēmas. Uz sejas parādījās alerģija, šausmīgi sāpēja mugura, sāka niezēt āda uz plaukstām un pēdām, bija sajūta, ka rokas burtiski dursta ar adatām. Un tā bija gan no rītiem, gan vakaros, kā stāsta pats mūziķis.

Reiniks stāsta, ka beigās viņam pat sākušas trīcēt rokas. Aktieris atzīst, ka Kolumbijā apmeklējis arī ārstus, taču sīkāk pagaidām neko vēl nestāstīšot.

 

Leave a Comment