Aizsaulē devies aktieris, kurš tika uzskatīts par īstu leģendu; 10.maijs ir sēru diena viņa ģimenei

Aizsaulē devies aktieris, kurš tika uzskatīts par īstu leģendu. Viņš sāka savu karjeru kā vienkāršs puika no laukiem, tomēr karjeras beigās viņš ir zināms pat vairākās valstīs. 

No sākuma mēs pastāstīsim par piecām izplatītākajām zīmēm un ticējumiem, kas saistīti ar fotogrāfijām:

Nekādā gadījumā nedrīkst dāvināt savu fotogrāfiju mīļotajam, jo attēls, kurā uzņemts viens cilvēks, var piesaistīt vientulības auru. Šāds fotouzņēmums tiek uztverts kā nevienam nevajadzīga cilvēka simbols.

Noteikti atceries, ka fotogrāfijas nedrīkst saplēst vai sliktākajā gadījumā sadedzināt, jo to iznīcināšanas rezultāts dzīvē var būt negatīvs. Un tās ir slimības, nelaimes un nepatikšanas.

 

74 gadu vecumā aizsaulē aizsaukts padomju aktieris un Krievijas dzejnieks Oļegs Sevastjanovs. Par mākslinieka aiziešanu sociālajos tīklos ziņoja viņa tuvinieki.

Oļegam Sevastjanovam bija 73 gadi. Bēdīgo ziņu paziņoja mākslinieka ģimene.

“Ar nožēlu paziņojam, ka 2023.gada 10.maijā mūžībā aizgājis Oļegs Sevastjanovs, aktieris pēc profesijas, mācītājs un dzejnieks pēc aicinājuma,” vēsta aizgājēja tuvinieki.

Sevastjanovs plašākai sabiedrībai kļuva pazīstams ar lomām filmās Bronzas putns, 12 krēsli un Longshanks. Leonīda Gaidai filmā Oļegs Jurjevičs spēlēja farmaceitu, un viņš spēlēja galveno lomu filmā Captain Fracasse.

Lasi vēl: Ņemiet vērā: Šodien, 16.maijā stājas spēkā grozījumi likumā par skaidro naudu

Mākslinieks savu karjeru beidza 90. gados, kļūstot par luterāņu mācītāju un nododoties garīgai kalpošanai – vispirms Maskavas draudzēs, pēc tam pārceļoties uz Igauniju.

 

Leave a Comment