Šīs trīs zodiaka zīmes pārdzīvos bēdas un “lietaino dienu” 2023. gada 16. maijā

Trīs zodiaka zīmes šodien ne tikai saskarsies ar episkā apmēra muguru, bet arī uzzināsim, ka esam ilgi maldināti.

Viena lieta ir zināt, ka jūsu sirds plīst, un pavisam cita lieta ir skatīties, kā cilvēks, kurš salauž jūsu sirdi, kļūst nejauks tā dēļ. Šādi Mēness sekstile ar Plutonu veic savu ļauno darbu; tas ne tikai ļauj mums atbrīvoties no sāpēm un ciešanām.

Kamēr viņš tur atrodas, viņš apgrūtina viņu ar nepatīkamiem vārdiem, satraucošām ziņām un papildu greizsirdības dūrienu.

Trīs zodiaka zīmes piedzīvos sirdssāpes 2023. gada 16. maijā Mēness sekstilā ar Plutonu

1. Vērsis

(20. aprīlis–20. maijs)

Salauzta sirds nav tas, uz ko tu šodien tiecies, un tomēr tā tevi atradīs un izsitīs vēju no tavām burām. Jums šķiet, ka tas ir kaut kas tāds, ko NEESAT pelnījis, un, protams, jums ir taisnība, jo neviens nav pelnījis, lai viņa sirds tiktu salauzta, it īpaši, ja skumjas nāk no kāda, kuram uzticaties savu dzīvi.

Lasi vēl: “Vairāk kā 10 stundas mediķi cīnījās par viņa dzīvību..”; 32 gadu vecumā mūžībā devies slavens sportists

Mēness sekstila Plutona laikā jūs sapratīsiet, kāpēc jūs nevienam neuzticaties, un jūsu pieredzes dēļ šajā dienā, 2023. gada 16. maijā, jūs, iespējams, vairs nevarēsit uzticēties nevienam, vismaz ne ilgu laiku. Tas sāp! Jūs tikko sākāt justies kā pilnīgs sabiedrības loceklis, gatavs uzticēties un viegli un bez vilcināšanās atdot sevi. Diemžēl šis cilvēks tavā dzīvē nav tas, par kuru tu viņu uzskatīji, un šodien viņš tev pateiks sliktas ziņas neatkarīgi no tā, vai tev tas patīk vai nē. Tas atstās tev, Vērsis, atzīmēt manus vārdus.

Turpini lasīt, kādas vēl zodiaka zīmes ir šajā sarakstā, nākošajā lapā

Leave a Comment