Šīs trīs zodiaka zīmes pārdzīvos bēdas un “lietaino dienu” 2023. gada 16. maijā

2. Jaunava

(23. augusts–22. septembris)

No visiem neveiksmīgajiem notikumiem, kas šodien notiks, jūs būsiet tas, kuram sāpēs sirds. Patiesā problēma ir tā, ka jums nebija ne jausmas, ka esat notiesāts par šādu vardarbību. Oho, cilvēks, kuru tu mīli, ir darījis tev nepareizi… visu šo laiku. Ak, tas ir auksts. Tas ir auksts un nežēlīgs, un jums pat nav spēka ar to cīnīties, jo viņi ir izpūtuši vēju no jūsu burām ar savu nežēlīgo noraidījumu pret jums un jūsu attiecībām.

Jums ir gandrīz neticami, ka kaut kas tāds varētu notikt.

Tomēr 2023. gada 16. maijā, Mēness sektila Plutona tranzīta laikā, jūs atklāsiet, ka cilvēks, kuru mīlat un kuram uzticaties, dzīvo dubulto dzīvi, un tā nu ir gadījies, ka viņš ir gatavs tā vietā dzīvot dzīvi Nr. ko es pavadīju ar tevi. Nodevība jūtas tik slikta.

3. Zivis

(19. februāris–20. marts)

Zaps šodien dodas uz Zivīm, jo ​​jūsu sirds saplīst miljonos gabalos par dažām patiešām trakām ziņām, kuras jūs gatavojaties saņemt šodien.

2023. gada 16. maijā jūs izjutīsit pilnu Mēness sekstila Plutona spēku, kas nekad nav pārāk labs un parasti ir piepildīts ar nodevību un skumjām. Sirdslēkme, vai ne? Vai tiešām tam bija jānotiek, it īpaši pēc tam, kad beidzot atdevāt visu šī cilvēka dēļ un uzskatījāt, ka viņš ir patiess, pārsteidzošs un uzticams? Fu, tagad ir cits viedoklis, vai ne?

Lasi vēl: “Šīs trīs zodiaka zīmes pēkšņi vēlēsies pārtraukt attiecības un atbrīvoties no mīlestības”; 2023. gada 16. maijā

Jūs ticējāt un veidojāt savu dzīvi ap šo pārliecību, un tagad šī persona ir sagrāvusi jūsu sapņus un atstājusi jūs ar lielu neticību. Ko darīt? Rūpējies par savām brūcēm, Zivis, un zini, ka viņas nav pelnījušas tavas asaras. Ar tevi viss būs kārtībā. Tas tikai prasīs kādu laiku. Pakariet to tur.

Leave a Comment