“Šīs trīs zodiaka zīmes pēkšņi vēlēsies pārtraukt attiecības un atbrīvoties no mīlestības”; 2023. gada 16. maijā

Brīvības aicinājums būs spēcīgs trīs zodiaka zīmēm. 2023. gada 16. maijā Mēness sekstila tranzīta laikā ar Urānu trīs zodiaka zīmēm vajadzētu būt brīvām mīlestībai. Otrdien mēs dzirdam mazu balsi mūsu galvā, kas mums saka, ka mums ir jābūt brīviem.

 

Brīvs no ierobežojošās romantikas vai cerībām, ko uz mums liek mūsu mīļotais vai sabiedrība. Mēness sekstils Urāns liek mums vēlēties izlauzties no kastes, un Urāns mūsos rosina lietas, kuras mēs parasti ignorējam, bet šodien nevaram izdarīt. Brīvības aicinājums būs spēcīgs Dvīņiem, Mežāzim un Ūdensvīram.

 

Trīs zodiaka zīmēm jābūt brīvām mīlēt 2023. gada 16. maijā:

1. Dvīņi

(21. maijs–20. jūnijs)

Šodien jūs mostāties no romantiskas komas, un 2023. gada 16. maija sekstila Urāna tranzītmēness laikā redzat, kā esat melojis sev par to, ka esat laimīgs savās attiecībās. Tagad, ņemiet vērā, nav tā, ka jūs esat skumji… jūs vienkārši esat… iestrēdzis, un tas krīt uz nerviem.

Neatkarīgi no tā, ko jūs esat ieņēmis, tas nav tas, ko jūs plānojāt, un, par to domājot, jūs īsti nezināt, ko jūs gaidījāt. Tikai tagad jūs zināt, ka nepiedalāties izveidotajā iestatījumā.

Lasi vēl: “Viņiem ir ārkārtēja spēja dziedēt salauztas sirdis!” Paskaties, kas ir šīs zodiaka zīmes

Jūs izmisīgi ilgojaties pēc brīvības pat domāt vai patstāvīgi risināt problēmas. Jūs neesat apsēsts ar to, ka pametat savu partneri, jo jūs viņu mīlat, taču jūtaties iesprostoti, un šodien tas viss jums šķiet nepareizi.

Turpini lasīt, kuras vēl divas zodiaka zīmes ir šajā sarakstā, nākošajā lapā

Leave a Comment