“Šīs trīs zodiaka zīmes pēkšņi vēlēsies pārtraukt attiecības un atbrīvoties no mīlestības”; 2023. gada 16. maijā

2. Mežāzis

(22. decembris–19. janvāris)

Būsim atklāti: jūs negrasāties izjaukt savu romantiku un pat nedodat mājienu par šķiršanos no tās… tomēr tas, ko jūs jūtat, ir nepacietība un nepieciešamība pēc personīgās telpas. Jūs esat nonācis romantiskā situācijā, kurā esat burtiski ieslēgts kastē. Mēness sekstila Urāna laikā 2023. gada 16. maijā šī kaste jutīsies saspiesta un kaitinoša… jūs, iespējams, dzīvojat telpā ar savu partneri, kurā jums ir ļoti maz vietas, un šī tranzīta laikā viss, kas jums jādara, ir izkļūt no turienes. un klīst.

Jūs vienkārši vēlaties savu brīvību, un tai nav jānāk ar lielu paziņojumu… jūs vēlaties pavadīt brīvdienas vienatnē un, iespējams, baidāties to pateikt savam partnerim. Zini to, Mežāzis; tu esi tas, kurš šeit glābj savu dzīvību. Jūs esat tas, kurš spēlē “varoni”, tāpēc, ja brīvība aicina, jums ir jāatbild. Tas tiešām ir atkarīgs no jums.

3. Ūdensvīrs

(20. janvāris–18. februāris)

Šodien jūs, Ūdensvīri, pārsteidz ar tonnu ķieģeļu, ir doma, ka jūtaties važās no pašreizējās situācijas un vairs nevēlaties tajā tik dziļi ienirt. 2023. gada 16. maijā tev būs zināma sajūta, kas liks skriet … tagad. Mēness tranzīta laikā sekstila Urānā jūs atklāsiet, ka jums ļoti nepatīk fakts, ka jums pašlaik nav izvēles.

Lasi vēl: Būtiski augs algas vairākiem šajā amatā strādājošajiem darbiniekiem – Lūk, cik lielā apmērā!

Jūs atrodaties situācijā, kurā jums vajadzētu būt, un sākat aizvainot un krist panikā. Jums nepatīk, ka jūs kontrolē apstākļi, bet jums šķiet, ka nav izejas… ja vien jūs nesaceļaties pret visu, kas no jums tiek gaidīts, un neesat pārliecināts, ka vēlaties. Savā prātā jūs atrodaties pie durvīm, bet patiesībā esat saplēsts, un Mēness un Urāna sekstile jums to padara ļoti acīmredzamu.

Leave a Comment