Ja ieviesīsi šos augus mājās, turpmāk dzīvosi pastāvīgā naudas trūkumā. Nekavējoties atbrīvojies no tiem!

Ikviens vēlas labklājību un bagātību. Bet tas ne tuvu izdodas vienmēr. Un iemesls dažreiz slēpjas patiesos sīkumos, par kuriem mēs pat neiedomājamies.

Mēs tev pastāstīsim, kuri augi izdzen naudu no tavas mājas un padara tavu dzīvi nelaimīgu. Nekavējoties atbrīvojies no tiem!

 

Paparde

Šis interesantā izskata augs jau senatnē tika uzskatīts par bēdu un nāves simbolu. Tas izraisa slimības, depresiju un vienlaikus arī finansiālas problēmas. Paparde spēj sagraut biznesu un novest cilvēku līdz nabadzībai. Ja tev šis augs ir uz palodzes, nekavējoties aiznes to prom.

 

Acālija

Arī šim skaistajam ziedam nav vietas tavās mājās, jo tas ir nekas cits kā enerģijas vampīrs. Jā, tieši tā. Acālija atņem saimniekam visus spēkus, izraisa strīdus un neuzticēšanos starp ģimenes locekļiem, un kopumā ir ļoti bīstama.

Nekādā gadījumā neliec šo augu pie gultas, bet labāk neievies mājoklī vispār.

 

Lasi vēl: “Kāpēc citi tevi apskauž, aprunā?”; Tava zodiaka zīme to pastāstīs, noteikti izlasi

 

Labais istabas augs:

Pelargonija

Pelargonijai jeb ģerānijai piemīt Veneras  jeb sievišķā enerģija. Tā sargā ģimenes mieru, īpaši, ja zied sarkaniem ziediem. Tāpēc augu vēlams turēt pie ieejas mājoklī, verandā vai uz loga, no kura paveras skats uz ielu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment