Zavorotņukas radinieki atklāti pastāstījuši par aktrises dzīves pēdējām dienām

Kļuva zināmas par Anastasijas Zavorotņukas aiziešanu aizsaulē. Kā izskatījās un kādā stāvoklī bija aktrise pēdējās dzīves dienās – lasiet tālāk.

Aktrise Anastasija Zavorotņuka jau sen bija pazudusi no mediju telpas, neparādījās sabiedrībā, nebija redzama TV ekrānos, neapmeklēja saviesīgus pasākumus, nespēlēja teātrī un kino. Pie visa vainojama tas, ka  2019. gadā viņai tika atklāts sm***ņu v**is..

Šāda kaite bieži vien ir pielīdzināma spriedumam, jo ļa**īgi veidojumi uz sarežģītākā un trauslākā cilvēka ķermeņa or**a ir visgrūtāk  ārs***ami.

Tomēr Zavorotņuka nenolaida rokas un sāka cīnīties ar šo sl***bu. Viņa izgāja dārgu terapijas kursu. Taču ār***šana diemžēl nepalīdzēja, med***a bija bezspēcīga.

Sīkāka informācija par Anastasijas Zavorotņukas pēdējām dienām

Uzreiz pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļi uzzināja par Zavorotņukas di***ozi, klīda masveida baumas par aktrises likteni un esošo stāvokli.

Vieni apgalvoja, ka māksliniecei ir para**ze un viņa nespēj pati staigāt, citi vēstīja, ka visus šos gadus viņa atradusies ko*ā uz aizsaules sliekšņa, bet vēl citi uzskatīja, ka patiesībā Zavorotņuku piemeklējusi smaga depresija, kas lika zvaigznei kļūt par vientuļnieci.

Tomēr viņa publiski neparādījās, tāpēc visi minējumi bija tikai spekulācijas. Zavorotņukas ģimene un draugi atteicās sazināties ar presi un runāt par viņas stāvokli.

Lasi vēl: Pamatīgs aukstums vai kārtīga pekle uz zemes? Ko varam sagaidīt no anomālās vasaras

Un tikai tagad, pēc aktrises viņsaulē došanās, viņas ģimenes locekļi dalījās savās emocijās, bažās, teica atvadu vārdus un pastāstīja detaļas par to, kā Anastasija Zavorotņuka pavadīja savas pēdējās dienas.

Kļuva zināms, ka aktrises stāvoklis pasliktinājās divas nedēļas pirms viņas aiziešanas. Visi, protams, saprata, ka kaite progresē, bet Zavorotņuka stāvoklis pasliktinājās tik strauji, ka tas bija negaidīti pat viņas tuviniekiem.

Tomēr tālākais notika strauji… 

 

Turklāt acīmredzot pasliktināšanās bija tik spēcīga, ka ģimenes locekļi saprata, ka Anastasija no šī stāvokļa var neizkļūt. Savas dzīves pēdējās dienas māksliniece pavadīja sl****cā.

Dažas dienas pirms skumjā notikuma pie Anastasijas Zavorotņukas no Dubaijas atlidoja viņas meita no pirmās laulības Anna. Acīmredzot viņa saprata, ka šī varētu būt viņas pēdējā iespēja redzēt māti.

Protams, neviens no viņas tuviniekiem nezaudēja cerības uz brīnumainu izveseļošanos, taču brīnums nenotika. Vairāki avoti norāda, ka šīs pēdējās divas nedēļas slavenajai aktrisei bija ļoti stipras sāpes un viņa bieži bija bezsamaņā.

Turklāt Zavorotņuka pirms aiziešanas viņsaulē sūdzējās par nespēku. Burtiski acu priekšā šo divu nedēļu laikā viņa sāpīgi zaudēja svaru, gandrīz nekustējās. Aculiecinieki ziņo, ka šajās divās nedēļās nebija iespējams atpazīt populāro aktrisi. No sāpēm glāba tikai spēcīgi m**enti.

Visu šo laiku blakus aktrisei bija viņas vīrs – daiļslidotājs Pjotrs Černiševs. Tiek ziņots, ka Anastasija aizsaulē devās burtiski viņa rokās.

Pagaidām neviens nezina, kur un kad notiks atvadas no Anastasijas Zavorotņukas. Domājams, ka informācija par to parādīsies drīzumā.

Pēdējie vārdi

Sociālajos tīklos radinieki un draugi sāka atstāt pēdējos vārdus – atvadu vārdus Anastasijai. Viņiem viņa ir ne tikai aktrise, bet arī māte, sieva un meita.

– Mamma, tu esi labākais, kas man bija. Es ļoti lepojos, ka esmu tava meita. Es vienmēr tevi mīlēšu un atcerēšos tik laimīgu, mīlošu un neticamu, – sociālajos tīklos rakstīja Anna.

Lasi vēl: Viss sāksies kā no baltas lapas: trīs zodiaka zīmes, kuru dzīve šovasar krasi mainīsies

Ziņa par aktrises aiziešanu aizsaulē parādījās viņas personīgajā blogā. Tiek pieņemts, ka publikāciju veicis kāds no viņas tuvākajiem radiniekiem.

 

Leave a Comment