”WhatsApp” publisko vēl nedzirdētus jaunumus, kuri skars pilnīgi visus lietotnes lietotājus!

WhatsApp jau iepriekš ir paziņojis par savu nodomu ieviest jaunus teksta formātus, kuru mērķis ir uzlabot komunikāciju lietotājiem.

Jaunākie ziņojumi norāda, ka uzņēmums pašlaik pārbauda trīs jaunu teksta formatēšanas rīkus Android Beta versijā. Paredzams, ka šie rīki ievērojami uzlabos ziņojumu skaidrību un uzlabos vispārējo ziņojumu sastāvu.

Moskītu bloku ieviešana atvieglos koda fragmentu apmaiņu un uztveršanu. Lai izveidotu koda bloku, lietotājiem vienkārši jāpievieno “(`) zīme. Citas bloki, no otras puses, ļauj lietotājiem reaģēt uz konkrētām iepriekšējo ziņojumu daļām.

Lasi vēl: Zeme burtiski vārās. Klimata zinātnieki ar bažām raugās uz 2024. gadu jo īpaši tā vidu, jo gaidāms kas baiss

Lai izveidotu citātu bloku, lietotājiem jāpievieno “>” Parakstiet pirms vēlamā teksta. Saraksti, neatkarīgi no tā, vai ir numurēti vai aizzīmogoti, var izveidot arī, izmantojot zīmes “(*)” vai “(-)”.

Šīs funkcijas pašlaik pārbauda beta lietotāji, bet drīz būs pieejami visiem WhatsApp lietotājiem.

Daudzus gadus WhatsApp ir cieši saistīts ar zaļo krāsu, kas ir kļuvusi par tā atpazīstamo preču zīmi. Tomēr saskaņā ar WhatsApp News portāla Wabetainfo ziņojumiem lietotājiem drīz var būt iespēja pielāgot lietotnes krāsu.

Pierādījumi liecina, ka šo funkciju varētu atklāti ieviest lietotnes “iOS” beta versijā, īpaši beta 24.1.10.70.

Šī jaunā funkcija, kas latvijā pazīstama kā “lietotnes krāsa” vai “lietotnes krāsa”, lietotājiem piedāvā piecas dažādas WhatsApp pamata krāsu shēmas iespējas pēc sākotnējās iestatīšanas: klasiski zaļā, zilā, baltā, rozā un purpura. Ir vērts atzīmēt, ka izvēlētā krāsa parādīsies ne tikai vienā elementā, piemēram, tērzēšanas atbildes sadaļā, bet arī visā lietotnes saskarnē.

Leave a Comment