“Manas mīļās aukles” aktrise ir devusies aizsaulē jau sen – slavens blogeris pastāstīja, kāpēc Zavorotjuka ģimene slēpj traģēdiju

Blogeris Suvorkins izplatīja informāciju par Anastasijas Zavorotjukas iespējamo aizsaulē došanos. Bet vai tā ir patiesība? Viņš apgalvo, ka tuvākajā laikā par to tiks sniegts oficiāls paziņojums, tomēr šobrīd izskan bažas. 

Turklāt Suvorkins norāda uz finansiālajām problēmām, ar kurām Zavorotnuku radiniekiem nāksies saskarties pēc viņas aiziešanas. Viņš pieļauj, ka visi viņas parādi būs jāuzņemas viņas radiniekiem.

Anastasija Zavorotjuka dzimusi 1971. gada 3. aprīlī Astrahaņā. Viņas māte, Krievijas tautas māksliniece Valentīna Borisovna Zavorotjuka, strādāja Astrahaņas Jaunatnes teātrī.

Viņas tēvs Jurijs Zavorotjuks strādāja televīzijā un bija Krievijas Televīzijas akadēmijas loceklis. Jau no agras bērnības Anastasija nolēma spēlēt teātrī un uzstāt uz savu sapni: brīvajā laikā muzicēja un dejoja, piedalījās deju ansamblī “Lotus”.

Viņa saņēma nodarbības Maskavas Mākslas teātrī. 1991. gadā viņa piedalījās savā pirmajā filmā, atveidojot Mašas lomu.

 

Lasi arī: Meteorologi ceļ trauksmi! Gaidāma tik spēcīga snigšana, ka tā var pilnībā paralizēt satiksmi!

Lasi arī: Latviju pārņēmusi ļoti skumja vēsts – Mūžībā aizsaukta ļoti slavena un zināma sieviete…

“Anastasija Zavorotjuka ir pazudusi, un tā ir jau labu laiku. Radinieki ir nobijušies…”, tā apgalvo blogeris, tomēr pavisam nesen tika noskaidrota cita informācija.

Kas notiek? Kas zināms?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment