Visprecīzākais horoskops nedēļai no 2022. gada 21. novembra līdz 27. novembrim visām zodiaka zīmēm

Astrologi pastāstījuši, kas sagaida katru zodiaka zīmi laika posmā no 2022. gada 21. novembra līdz 27. novembrim.

Dzentlmenis.lv žurnālisti noskaidroja, ka gaidāmā nedēļa būs vislabvēlīgākā Zemes stihijas pārstāvjiem – Vērsim, Jaunavai, Mežāzim, kā arī Gaisa – Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīram.

Pārskats par katru dienu

Nedēļas pirmajā dienā jābūt neatlaidīgam un proaktīvam, aktīvi jāsasniedz izvirzītie mērķi. Vēlamos rezultātus var sasniegt, pateicoties gribasspēkam un neizsīkstošai enerģijai. Staigājiet ārā, cik vien iespējams.

Otrdienu labāk veltīt nevis fiziskam, bet garīgam darbam. Uzkrāj informāciju, mācies un māci citus.

Trešdiena ir lieliski piemērota vecu lietu iesaiņošanai un inventāra uzskaitei. Mēģiniet lasīt vairāk, mācīties un iegūt praktiskas iemaņas, kas būs svarīgākas par teorētiskajām.

Ceturtdien labāk parūpēties par māju, parūpēties par radiem un draugiem. Šis ir laiks, lai veiksmīgi īstenotu to, kas tika iecerēts.

Lasi arī: Šodiena, 21.novembris ir mistiskākā spēka diena, kad ir aizliegts darīt ar spoguļiem šo, lai nepiesaistītu nelaimi

Pavadi piektdienu pozitīvi un priecīgi, tiecoties pēc sirdsmiera un iekšējās un ārējās harmonijas. Mēģiniet piedot un aizmirst vecās sūdzības, samierinieties ar tiem, ar kuriem jūs strīdējāties līdz šai dienai. Pavadiet vakaru kopā ar draugiem.

Sestdien droši dodies iepirkties – veiksi veiksmīgus, kvalitatīvus un nepieciešamos pirkumus. Šajā dienā ir iespējams un nepieciešams iesaistīties radošumā un senu ideju īstenošanā.

Visbeidzot, svētdiena jāpavada tā, lai tā sagādātu prieku. Pat neuzņemieties jautājumus, kas var sabojāt jūsu garastāvokli. Vislabāk šo laiku pavadīt kopā ar ģimeni un draugiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk prognozi par katru zīmi

Leave a Comment