47 gadu vecumā mūžībā devusies daudzu seriālu skaistule; viņa divus gadus cīnījās par savu dzīvību

47 gadu vecumā mūžībā devusies atpazīstama seriāla aktrise. Diemžēl pēdējie divi gadi viņai bijuši ļoti smagi. Aktrises ģimene nu paziņojusi par sēru vēsti. 

Nikija Eikoksa mūžībā devās no onkoloģiskas saslimšanas. Amerikāņu aktrise ar slimību cīnījās divus gadus. Par Nikijas aiziešanu paziņoja viņas radiniece Sjūzena. Aktrise mūža miegā aizmiga no leikēmijas, ar kuru viņa cīnījās nedaudz vairāk kā divus gadus.

“Mana skaistā, gudrā, drosmīgā, neticami talantīgā un mīlošā svaine Nikija Eikoksa ir aizgājusi mūžībā. Viņai līdzās bija mans brālis un viņas vīrs Mets Rābs. Dusi mierā, mūsu mīļais eņģelīt,” savā personīgajā blogā rakstīja Sjūzena.

Briesmīgo diagnozi Eikoksa saņēma 2020. gadā, kad viņa vērsās pēc palīdzības pie ārsta. Sākotnēji Nikija domāja, ka ir saslimusi ar koronavīrusu, kas visā pasaulē tolaik uzņēma apgriezienus. Bet ārsts atspēkoja viņas viedokli un uzstādīja viņai leikēmijas diagnozi.

Gadu gaitā viņai tika veikta sarežģīta ķīmijterapija un cilmes šūnu transplantācija. Internetā Nikija runāja par savu cīņu ar vēzi. Jau pirms slimības aktrise rakstīja par saviem piedzīvojumiem un pareizu uzturu.

Lasi vēl: Visprecīzākais horoskops nedēļai no 2022. gada 21. novembra līdz 27. novembrim visām zodiaka zīmēm

Seriāla “Supernatural”, kurā mūžībā devusies 47 gadus vecā televīzijas zvaigzne iejutās Megas Mastersas lomā, veidotājs izteica līdzjūtību aktrises tuviniekiem. “Esmu šokēts, dzirdot, ka lieliskā Nikija Eikoksa, mūsu mīļotā Mega Mastersa, ir aizgājusi mūžībā. Pārāk agri. Viņa bija tik jauna. Nikijai Kalifornijā bija brīnišķīga dzīve. Viņa bija cīnītāja, un visi, kas viņu pazina, viņu neprātīgi mīlēja,” apliecināja Ēriks Kripke.

 

COMMENTS

Leave a Comment