Astrologi atklāj, ka 25.novembrī šīs trīs zodiaka zīmes izies no “Melnās likteņa svītras”

Melnā svītra var sekot cilvēkiem ilgus mēnešus vai pat gadus, bet pēc tam vienkārši pazust, izkūpēt kā dūmi gaisā. Izvērtējot zvaigznes, astrologi ieraudzīja, ka melnā likteņa svītra uz visiem laikiem pametīs tos, kurus tā līdz šim bija turējusi nāvīgā tvērienā.

Šī diena būs izšķiroša, tā daudz ko mainīs, kļūs neaizmirstama un maģiska dzīves pārmaiņu un pārsteidzošu notikumu ziņā.

Īpaši šī diena būs laimīga cilvēkiem, kuri ilgus gadus nesa smagu krustu, jo tagad Liktenis to nometīs malā. No šīs dienas tu sāksi skaidri saprast, cik svarīgs tu esi šajā pasaulē un kā viss apkārt ir vērsts uz tavu personīgo laimi.

Šajā dienā notiks notikumi, kas nesīs lielas pārmaiņas, būs iespējams atrast jaunu dzīves jēgu. Kādam tiks piedāvāts izcils darbs ar lielām perspektīvām, citi satiks cilvēku, kurš izrādīsies tas īstais un liktenīgais.

No 25. novembra sāks piepildīties seni sapņi, jo plecus vairs nespiedīs neviena aizvainojumu vai problēmu nasta, nekas netraucēs virzīties uz savu laimi.

 

Vēzis

Šī un nākamā nedēļa Vēžiem gaidāma vienlīdz smaga. Neļaujiet saviem tēriņiem izkļūt no kontroles. Lai gan tas var būt grūti, vislabāk ir mēģināt pēc iespējas vairāk noskaņoties darbam un domāt pozitīvi.

Tas palīdzēs jums izvairīties no nepatikšanām. Zvaigznes iesaka nogaidīt šo grūto periodu, visus izaicinājumus uztverot kā iespēju iegūt nepieciešamo pieredzi un mācīties no tās nākotnei.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment