Visprecīzākais horoskops nedēļai no 2022. gada 21. novembra līdz 27. novembrim visām zodiaka zīmēm

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auns var atrisināt riskantākos un mulsinošākos jautājumus. Ar savaldību un gribasspēku spēsi gūt panākumus un kāpt pa karjeras kāpnēm. Jūsu pacietība un izturība tiks atalgota šajā nedēļas nogalē.

Labvēlīgas dienas būs 25. un 27. novembris, bet nelabvēlīgās – 23. novembris.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas šonedēļ būs aizkaitināmas un jūtīgas. Jums vajadzētu trenēt savu izturību un paškontroli. Nedēļas otrā puse būs labvēlīgāka, jūsu centieni tiks novērtēti. Neaizmirstiet par ģimeni un draugiem darbā, īpaši par bērniem, kuriem jūsu uzmanība ir nepieciešama vairāk nekā jebkad agrāk. Sarežģītās situācijās lūdz padomu vai palīdzību no veciem draugiem.

Labvēlīgas dienas būs 23. un 27. novembris, bet nelabvēlīgās – 28. novembris.

Lasi arī: Šodiena, 21.novembris ir mistiskākā spēka diena, kad ir aizliegts darīt ar spoguļiem šo, lai nepiesaistītu nelaimi

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Visus grūtākos gadījumus Strēlnieki varēs atšķetināt pirmdien un otrdien. Tajā pašā laikā izmantojiet savu spēju atrast kopīgu valodu ar citiem un pārliecināt viņus. Nedēļas beigās pacelsies un paplašināsi iespējas visās dzīves jomās. Svētdien nevar aizņemties naudu.

Labvēlīgas dienas būs 24. un 25. novembris, bet nelabvēlīgās – 22. novembris.

 

Zemes elementu zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērsim jābūt gatavam nekontrolējamām sarežģītām situācijām. Neskatoties uz to, jūs varēsiet atrisināt visus mulsinošākos jautājumus un izkļūt uzvarošs. Jūsu otrā puse palīdzēs jums tikt galā ar grūtībām. Svētdien paliec mājās un labi atpūties, lasi un klausies mūziku.

Labvēlīgas dienas būs 25. un 27. novembris, bet nelabvēlīgās – 26. novembris.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām pienācis laiks veikt savus sen plānotos lielos pirkumus. Šis ir interesantu un daudzsološu paziņu laiks. Sargieties no tenkām, apmelojumiem un viltus. Darbā izrādiet nosvērtību un profesionalitāti sarežģītu jautājumu risināšanā. Ģimene palīdzēs pārvarēt grūtības. Nedēļas nogalē dari lietas, kas sagādā prieku un iedvesmu. Apsveriet vaļaspriekus.

Labvēlīgas dienas būs 25. un 26. novembris, bet nelabvēlīgās – 27. novembris.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem vajadzētu izrādīt neatkarību un enerģiju. Esiet modrs: kāds no jūsu iekšējā loka vēlēsies piesavināties jūsu darba rezultātus. Nedēļas otrā puse būs dažu svarīgu ģimenes noslēpumu atklāšanas laiks. Jums nevajadzētu planēt mākoņos – izvērtējiet situācijas objektīvāk un reālistiskāk, vienlaikus nepārspīlējot savas iespējas.

Labvēlīgas dienas būs 24. un 27. novembris, bet nelabvēlīgās – 26. novembris.

 

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Nedēļas pirmajās dienās Dvīņi varēs paveikt vairākas svarīgas lietas vienlaikus. Tomēr uzmanieties no riska un piedzīvojumiem. Nedēļas ekvatorā koncentrējies uz ģimeni, velti uzmanību un laiku radiem un draugiem. Nedēļas nogalēs esiet aktīvs.

Labvēlīgas dienas būs 24. un 26. novembris, bet nelabvēlīgās – 27. novembris.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem šī ir ļoti ienesīga nedēļa. Otrdiena un trešdiena būs īpaši veiksmīgas finansiāli. Tomēr zināt, kā apstāties laikā – jūs nevarat nopelnīt visu naudu. Nedēļas otrā puse ir ideāla saziņai, randiņiem, tikšanās reizēm. Apkārtējie jūs apbrīno. Nedēļas nogalē analizējiet savu lietu stāvokli, objektīvi novērtējiet sasniegumus un pareizi nosakiet prioritātes nākotnei.

Labvēlīgas dienas būs 25. un 27. novembris, un nelabvēlīgas dienas nav gaidāmas.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri ļoti palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus, kas ir izpelnījušies autoritāti. Varēsi tikt galā ar vissarežģītākajiem gadījumiem un jautājumiem. Trešdien-ceturtdien vēlēsies kardināli mainīt savu dzīvi. Atjaunināšana nebūs ātra un vienkārša, tāpēc esiet pacietīgs un turpiniet strādāt.

Labvēlīgas dienas būs 23. un 27. novembris, bet nelabvēlīgās – 24. novembris.

 

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžu galvenais uzdevums tuvākajā nedēļā būs sadzīves jautājumu risināšana. Jūsu partneris jums palīdzēs šajā jautājumā. Profesionālajā jomā drosmīgi uzņemties lielāko projektu realizāciju. Pavadiet nedēļas nogali, atpūšoties un tiekoties ar draugiem pie dabas.

Labvēlīgas dienas būs 24. un 27. novembris, bet nelabvēlīgās – 25. novembris.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem nedēļas sākumā jāizrāda diplomātija. Ģimenes attiecības uzlabosies. Šis ir izlīguma laiks, kad pat rūdīti ienaidnieki jums kļūs ne tikai par draugiem, bet noteikti par draugiem. Savāc spēkus un emocijas – un tu atradīsi izeju no sarežģītas situācijas.

Labvēlīgas dienas būs 24. un 27. novembris, bet nelabvēlīgās – 26. novembris.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm jābūt izlēmīgām un nepiekāpīgām. Pateicoties šīm īpašībām, tu spēsi atrisināt vissarežģītākās situācijas un atrast izeju no tām. Tajā pašā laikā nepārcentieties. Nedēļas otrā puse piemērota jauniem gadījumiem un projektiem. Pilnīgi iespējams, ka jūs domājat iegūt otro augstāko izglītību.

Labvēlīgas dienas būs 24. un 25. novembris, bet nelabvēlīgās – 27. novembris.

Leave a Comment