Viņiem vairs nevar palīdzēt, tās ir beigas: Globa nosauca divas zodiaka zīmes, kas februārī nokļūs pašā bezdibenī

Populārais astrologs, rakstnieks un publicists Pāvels Globa prognozēja grūtu periodu divām zodiaka zīmēm. Grūtības diviem zodiaka apļa pārstāvjiem sāksies 2024. gada februārī.

Dzīve viņiem ir sagatavojusi daudz pārbaudījumu. Jums nevajadzētu skumt par brīvdienu beigām, jo daudzām zīmēm gads ir tikai sācies.

Mēneša pirmajā pusē tev būs jākoncentrējas uz ikdienas darbiem, bet pēc tam noteikti labi atpūties. Dodieties pastaigā, ieplānojiet braucienu uz mežu ar slēpēm vai apmeklējiet slidotavu.

 

Jaunavas

Zemes zīmes pārstāvjiem nāksies izdarīt sarežģītu izvēli, un lēmums būs jāpieņem nekavējoties. Jaunavām būs jāizvēlas starp diviem tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem.

Lai ko viņi izvēlētos, februārī Jaunavas nonāks depresīvā stāvoklī, no kura izkļūs tikai pavasarī. Astrologs iesaka uzlikt dzīvi uz pauzi un vienkārši izjust savas emocijas.

Lasi vēl: Sieviete ziemas spelgonī deva pajumti čigānietei ar bērnu. Tu nespēsi noticēt, kāda bija pateicība par šādu labestību

Lasi vēl : Daudziem būs problēmas! Bankām būs jāziņo VID par cilvēkiem, kuri no bankomāta izņems lielas summas

Jaunavas, jūs atkal pārliecināsieties, ka dzīve patiesībā  ir mīlestības pilna. Pasaule ap jums ir skaista, atveriet sevi tai, un tā jūs atalgos ar laimi. Ar šo sajūtu virzieties uz priekšu visu gadu, tad jums nebūs iespējams traucēt.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment