Viņiem vairs nevar palīdzēt, tās ir beigas: Globa nosauca divas zodiaka zīmes, kas februārī nokļūs pašā bezdibenī

Svari

Gaisa zīmes pārstāvji februārī paliks pilnīgā vientulībā. Svari jutīsies nelaimīgi un salauzti. Nebūs viegli izkļūt no šī stāvokļa, jo zīmes pārstāvji strīdēsies ar draugiem un mīļajiem.

Arī attiecībās gaidāms šķelšanās vai šķiršanās. Astrologs iesaka atjaunot vecās saites: nekad nav kauns atvainoties visiem, kurus netīšām esat aizvainojis.

Viņš prognozē, ka gada šajā mēnesī šī zodiaka zīme riskē nogrimt apakšā, šīs zīmes pārstāvjiem pašiem novedot nožēlojamo situāciju līdz kritiskam punktam.

Lasi vēl: “Man gribas bēgt no šī visa…” – influenceris un modes mākslinieks Kašers negaidīti uzsācis “jaunu dzīvi”

Globa norāda, ka pēdējā laikā viņi ir kļuvuši par slikto ieradumu gūstekņiem un zaudējuši saikni ar realitāti. Šajā mēnesī viņi var zaudēt ģimenes un draugu atbalstu, darbu un otro pusīti, norāda astrologs.

Lasi vēl: ”WhatsApp” paziņo fantastiskus jaunumus saviem lietotājiem! Beidzot esam to sagaidījuši!

Lasi vēl : Daudziem būs problēmas! Bankām būs jāziņo VID par cilvēkiem, kuri no bankomāta izņems lielas summas

Tā arī Globa brīdina par briesmām, kas draud tiem zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri pārāk ilgi ir ignorējuši savu labklājību. Tā rezultātā šajā mēnesī var saasināties Vese***as problēmas.

Jums vajadzētu steidzami konsultēties ar ārstu, lai neievestu situāciju līdz Vese***as bojāšanai, uzskata astrologs. Maksimālu uzmanību pievērsiet savai Vese***ai.

 

Leave a Comment