Viņa iemīlējās vīrietī, kas bija citādāks nekā pārējie. Bet pēc laika pārim liktenis tomēr izmainījās

Šodien mēs dalāmies ar stāstu par pāri, kas ir satriecis un iedvesmojis daudzus. Šis stāsts parāda, ka īsta mīlestība vienmēr atradīs savu ceļu, neatkarīgi no apstākļiem. Šeins un Hanna Bērkou attiecības bieži tiek uzskatītas par neierastām un nereālām.

Šis ir stāsts par mīlestību, kas izkāp no ierastajiem standartiem un veidojas no sirds dziļumiem, nevis acu priekšā.

Viņa un viņš sastapa viens otru nejaušības gājienā, aci pret aci, bez nosacījumiem vai iepriekšējiem plāniem. Viņi neuzmanīja viens otru tāpēc, ka tie bija perfekti saskaņoti ar sabiedrības ideāliem. Viņi neplūda tajā pašā straumē, kur visi peld. Drīzāk, viņi bija kā divas avis, kas atradās mākoņainā purvā, kur tikai retais dārgakmens bija vērts atklāt.

Lasi vēl: Kādas rotaļlietas palīdzēs bērnam kļūt par jaunu ģēniju un gūt panākumus nākotnē?

Viņu mīlestība nebalstījās uz fizisku pievilcību vai modeļa izskatu. Tas bija par dziļu saprašanu, par divu dvēseļu sasaisti, kas atradās viens otram. Viņi nezināja nekādus robežojumus attiecībā uz ārējo izskatu vai materiālajiem bagātībām. Viņu mīlestība bija par piedzīvojumiem, kopīgām interesēm un savstarpēju atbalstu.

Viņu stāsts nebija slavenību žurnālu vārtos vai sociālajos medijos. Tas bija par diviem cilvēkiem, kas atklāja viens otrā pasaules dārgumus, ko citi varbūt nekad neredzētu. Viņu mīlestība bija par sīkumiem – par roku turēšanu, kavēšanos uz saulrieta skatu, vienkārši sarunām un klusumu, kas runāja skaļāk nekā vārdi.

Lasi vēl: Tikai 3 sastāvdaļas un izdodas salāti kā labākajos restorānos

Viņu mīlestība bija kā sena grāmata, kuru nav viegli lasīt, bet, kad to dari, atklāj visdziļākās patiesības un skaistumu. Tas nebija par lielo skatuves uzvedumu, bet par mazām, ikdienišķām mirkļiem, kas veidoja neaptveramu cieņu un saikni.

Lasi vēl: Jūnijs un jūlijs būs traks. Meteorologi ir krasi mainījuši laika prognozes vasaras sākumam

Tas bija mīlestības stāsts, kas nevarēja tikt aprakstīts ar vārdiem vai ierobežots ar kādu šablona definīciju. Tas bija par diviem cilvēkiem, kuri kopā veidoja savu pasauli, bez kāda cita viedokļa vai sprieduma. Tas bija par viņu pašu unikālo ceļu, kas viņus atvienoja no sabiedrības normām un izveidoja kaut ko pilnīgi unikālu, kas piederēja tikai viņiem.

Siļķes kažokā slāņus kārtojiet tikai šādā veidā: tad salāti būs tūkstoš reižu garšīgāki un sulīgāki

Šeins ir cilvēks ar īpašām vajadzībām, bet tas nenozīmē, ka viņa dzīve ir mazāk pilnvērtīga vai svarīga. Jaunie cilvēki, kas stāv aiz šī stāsta, mudina mūs iedziļināties un saprast šo īpašo attiecību būtību.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kurām maijs atnesīs naudu tādos apmēros kā jums sen jau nav pat sapņos rādījies

Mēs esam pārliecināti, ka šis stāsts par viņu ceļu uz laimi un savstarpējo atbalstu ir spēcīgs un iedvesmojošs, un tas var iedot ticību īstai un tīrai mīlestībai.

Patiešām īpaša pāra mīlestība

 

Šeina un Hannas attiecības ir bijušas īpašas jau no paša sākuma. Šie divi cilvēki ir kopā vairāk nekā sešus gadus. Šeins piedzimis ar specifiskām vajadzībām un pārvietojas ar ratiņiem kopš divu gadu vecuma.

Viņš sastapa savu nākamo sievu Hannu, kad viņa uzrakstīja viņam internetā. Kopš tā laika šis pāris ir kļuvis par neatņemamu veselumu un dzīvo kopā kā viens vesels.

Sākotnēji, viņi ilgi sazinājās tiešsaistē, un pēc tam uzsāka telefona sarunas. Drīz vien Hanna nolēma aizbraukt ciemos pie Šeina uz pāris dienām, un tā attiecības sākās virzīties uz priekšu.

Lasi arī: 77 gadu vecumā aizsaulē devies rakstnieks un aizrautīgs mākslinieks; ģimene lūdz mieru

Viņu mīlestībai nācās saskarties ar daudziem izaicinājumiem. Pāris oficiāli apprecējās septembrī 2020. gadā. Tomēr, kad viņu mīlestība uzplauka, viņi saskārās ar dažādiem komentāriem no svešiem cilvēkiem, ne vienmēr pozitīviem.

Šeins intervijā norādīja, ka cilvēki bieži nepareizi uztver Hannas lomu, uzskatot viņu par viņa aukli vai attiecoties pret viņu kā pret bērnu. Ir cilvēki, kuri domā, ka Šeins nevar dzīvot normālu dzīvi.

Tomēr ar to viss vēl nebeidzās…

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment