Vien 48 gadu vecumā klusi un mierīgi šo pasauli pameta kino aktieris ar milzu darba stāžu

Vien 48 gadu vecumā klusi un mierīgi šo pasauli pameta kino aktieris ar milzu darba stāžu. Diemžēl viņa dzīvību neizdevās glābt. 

Sarunāties ar cilvēku, kuram nesen ir aizgājis tuvs cilvēks, ir svarīgi rūpēties par viņa emocionālo labklājību un izrādīt sapratni un līdzi jūtību. Šeit ir daži padomi par to, kā pareizi rīkoties šādā situācijā:

Izrādiet līdzjūtību: Sāciet ar izrādīšanu līdzjūtības un sapratnes. Izsakiet savu žēlastību par viņa zaudējumu, piemēram: “Es vēlos tev paust dziļu līdzjūtību par tavu zaudējumu. Es saprotu, cik grūti var būt šajā laikā.”

Izpildiet testu: 

 

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

Klausieties: Būtiska ir spēja klausīties. Uzklausiet šo cilvēku un empatiska attieksme var palīdzēt cilvēkam paust savas sajūtas un domas.

Izmantojiet atbilstošu valodu: Izmantojiet maigu, pieļaujošu un mierinošu valodu. Izvairieties no sliktiem vai aizvainojošiem komentāriem.

Piedāvājiet praktisku palīdzību: Jautājiet, vai ir kaut kas, ko varat darīt, lai palīdzētu, piemēram, piedāvājot sagatavot ēdienu vai uzņemt bērnus.

Pēkšņi 48 gadu vecumā aizsaulē devies seriāla “Drongo” aktieris Jurijs Omeļčenko

Slavenais teātra un kino aktieris pēc otrā i**ulta atradās terapijas nodaļā. Diemžēl Jurijs Omeļčenko devās tur aizsaulē.

Azerbaidžānas godalgotais mākslinieks aizsaulē devās sl**nīcā. Par šo sēru vēsti ziņoja Azerbaidžānas Valsts akadēmiskā drāmas teātra vadība. “Šis ir neaizstājams zaudējums mums visiem! Lai viņa radošums un labestība paliek visu to sirdīs, kuri viņu pazina un novērtēja. Dusi mierā!” – teikts nekrologā.

Aktiera aiziešanas iemeslu atklāja teātra direktora vietnieks Ilhams Mammadovs. “Jurijs ārstējās medic**as centrā. Viņa stāvoklis nedaudz uzlabojās.

Lasi vēl: Dziedātājs Lauris Reiniks paziņo ko tādu no kā daudziem faniem ieplešas acis! Neviens negaidīja!

Tomēr pirms dažām dienām viņš atkal piedzīvoja ins**tu. Viņš tika ievietots intensīvās terapijas nodaļā. Turklāt viņam bija sirds problēmas. Diemžēl viņa dzīvību neizdevās glābt.”

 

Leave a Comment