Dziedātājs Lauris Reiniks paziņo ko tādu no kā daudziem faniem ieplešas acis! Neviens negaidīja!

Dziedātājs Lauris Reiniks paziņo ko tādu no kā daudziem faniem ieplešas acis! Neviens negaidīja, ka dziedātājs paziņos kādreiz šāda tipa jaunumus. 

Lauris Reiniks ir Latvijas dziedātājs, dziesmu autors, producents un televīzijas personība. Viņš ir pazīstams ar savu mūzikas radīšanu vairākās žanru kategorijās, tostarp popmūzikā, kā arī ar savu aktīvo darbību latviešu televīzijas šovos.

Reiniks ir ieguvis popularitāti ne tikai Latvijā, bet arī citās Baltijas valstīs un arī ārpus tām. Viņa dziesmas bieži iekļūst Latvijas mūzikas topu sarakstos, un viņš ir viens no pazīstamākajiem un komerciāli veiksmīgākajiem mūziķiem Latvijā.

 

Izpildi šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

 

 

Foto – ekrānuzņēmums

 

Lasi vēl: Beidzot Labklājības ministrija paziņo kam un cik tiks piešķirts naudas pabalsts! Jau drīzumā!

Latvijā ir daudz talantīgu un dažādu žanru mūziķu. Mūzikas nozare Latvijā ir ļoti aktīva un daudzveidīga, sniedzot iespējas gan populāriem izpildītājiem, gan arī jauniem talantiem.

Latvijas mūzikas skatuve ir ieguvusi atzinību gan valsts iekšienē, gan arī starptautiski, piedaloties dažādos mūzikas konkursos un festivālos.

Mūziķi strādā dažādos žanros – no popa un roka līdz džeza, klasiskajai un folkmūzikai, tāpēc Latvijā ir iespējams atrast mūziku, kas apmierina dažādu gaumi. Viens no talantīgiem Latvijas mūziķiem ir Lauris Reiniks, kurš pirms neilga laika paziņoja ļoti savādus jaunumus! Lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment