Veselības problēmas neļāva viņai dzīvot: 67 gadu vecumā nomirusi ļoti ekscentriska aktrise

Pēc ilgstošām veselības problēmām 67 gadu vecumā nomirusi ļoti ekscentriska aktrise. Viņa ilgus gadus cīnījās par savu dzīvību, tomēr padevās. 

 

Jo īpaši cilvēki tic, ka pēc n.ā.v.e.s viņu dvēsele nonāk debesīs, ellē vai atdzimst no jauna uz zemes. Tomēr mūsdienu sabiedrībā ir arī citi, mazāk izplatīti uzskati par to, kas notiek ar cilvēku pēc aiziešanas.

Piemēram, daži a.s.t.r.ol.o.g.i ir pārliecināti, ka pēc n.ā.v.es dvēsele tiek nosūtīta uz citu planētu vai turpina dzīvot atmosfēras augšējos slāņos.

 

67 gadu vecumā nomira Amerikāņu aktrise Arleen Sorkin, Harlijas Kvinnas oriģinālā balss un “Mūsu dzīves dienu” aktrise.  Džeimss Gunns un Marks Hamils godināja Sorkinu, kura pirmo reizi atveidoja DC komiksu varoni 1992. gadā.

Sorkina nomira ceturtdien, ziņo avots izdevumam The Hollywood Reporter. Pēdējos gados viņai aktrises darbu liedza veselības problēmas.

DC boss Džeimss Guns sestdien rakstīja vietnē Instagram: “Arleen Sorkin, neticami talantīgā Harlijas Kvinnas oriģinālā balss atveidotāja, kas palīdzēja radīt tik daudziem no mums tik iemīļoto varoni. Mīlestība viņas ģimenei un draugiem.”

 

Lasi vēl: Tiek ziņots, ka uz vairākām dienām dziedātāja Jurija Šatunova atdusas vieta nebūs pieejama apmeklētājiem – kāpēc?

Arī Marks Hamils, kurš bieži ierakstīja savas replikas Džokera lomā pieminēja viņu savā veltījumā, rakstot: “Esam satriekti, uzzinot, ka esam zaudējuši izcilo Arlīni Sorkinu. Ne tikai brīnišķīgs talants, bet arī patiesi brīnišķīgs cilvēks. Esmu pateicīgs ne tikai par to, ka esmu ar viņu strādājis, bet arī par to, ka esmu bijis viņas draugs. Sūtu visdziļāko līdzjūtību viņas ģimenei un tuviniekiem.”

Arī interesanti: Kūka bez cepšanas ar žāvētām plūmēm un riekstiem

Arī svarīgi: Vilcāne par Lanu Paulu: Mēs uzturējām sakarus līdz brīdim, kad viņa vairs nespēja

Leave a Comment