Tiek ziņots, ka uz vairākām dienām dziedātāja Jurija Šatunova atdusas vieta nebūs pieejama apmeklētājiem – kāpēc?

Tiek ziņots, ka uz vairākām dienām dziedātāja Jurija Šatunova atdusas vieta nebūs pieejama apmeklētājiem. Kāpēc? Tas tiek skaidrots. 

 

Jurijs Šatunovs 1973. gada 6. septembris – 2022. gada 23. jūnijs) bija krievu dziedātājs, vislabāk pazīstams kā krievu grupas “Ласковый май”, kas darbojās 20. gadsimta 80. gados, galvenais vokālists. Pēc grupas “Laskoviy Mai” izjukšanas 1992. gadā Šatunovs guva atzinību kā solo dziedātājs.

Šatunovs dzimis 1973. gada 6. septembrī Kumertau pilsētā, bijušajā Padomju Savienības Krievijas Padomju Federatīvajā Sociālistiskajā Republikā.

 

No 30. augusta līdz 6. septembrim mākslinieka Jurija Šatunova kapavietas apmeklēšana uz laiku būs ierobežota. Informācija par to publicēta dziedātāja Telegram kanālā, kuru administrē viņa atraitne Svetlana.

Lasi vēl: Zemes klēpī guldīts talantīgs, cienījams un aktīvs Latvijas sportists; šis sporta veids bija viņam sirdī vienmēr

Papildus norādīts, ka norādītajā laika posmā tiks veikta pieminekļa uzstādīšana, saistībā ar kuru arī tika lūgts līdzjutējus kapsētā neierasties, lai netraucētu darbu veikšanai.

 

 

Leave a Comment