Zemes klēpī guldīts talantīgs, cienījams un aktīvs Latvijas sportists; šis sporta veids bija viņam sirdī vienmēr

Zemes klēpī guldīts talantīgs, cienījams un aktīvs Latvijas sportists. Šis sporta veids bija viņam sirdī vienmēr. Šī ir ļoti skumja diena. 

Saskaņā ar kristiešu kanoniem pēc n.ā.v.es cilvēka dvēseli gaida 40 dienu ceļojums pa elli un paradīzi. Šajā laikā aizgājušais nezina, kāds liktenis viņu sagaida nākotnē.

Saskaņā ar kristiešu ticējumiem pirmās 6 dienas aizgājušais atrodas paradīzē, vērojot skaisto taisno dzīvi. Pēc tam dvēseli gaida klaiņošana ellē. Šajā laikā aizgājušajam jāpārvar 20 kaislības. Šie pārbaudījumi tiek uzskatīti par sava veida eksāmenu un nosaka tālāko dvēseles likteni.

 

Mūžībā devies motosportists Magnuss Jenčiuss (1973-2023).

Latvijas Motosporta federācija izsaka visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem un draugiem. Soctīklos lietotāji pārdzīvo par tik enerģiska, aktīva cilvēka došanos aizsaulē.

Lasi vēl: Tikko nekavējoties tika paziņots brīdinājums visiem Latvijas iedzīvotājiem! Šis brīdinājums spēkā līdz plkst.15.00.

Lietotāji viņu raksturo kā motosporta un auto entuziastu. Vairāki cilvēki atzīst, ka šis būs daudziem ļoti grūts posms viņu dzīvēs. Izsakām visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment