Vanga savā laikā turējās tālāk no trim zodiaka zīmēm, jo viņai bija bail no viņu spēcīgās enerģijas

Vienmēr bija daudz cilvēku, kas vēlējās satikt bulgāru gaišreģi Vangu. Tomēr gaišreģe centās nepieņemt trīs zodiaka zīmju pārstāvjus un turklāt par viņiem pat nevēlējās runāt.

Zīlniece uzskatīja, ka triju zodiaka zīmju cilvēkos spēks un veiksme apvienojas ar negativitāti un pat nežēlību.

Tā, piemēram, gaišreģe centās nestrādāt ar Skorpioniem, jo ​​viņi “atrodas augstāku spēku aizsardzībā”. Un kas tieši nav zināms. Šādu cilvēku domas un likteni ir ļoti grūti apsvērt.

Kā atzīmē portāls, Vanga uzskatīja, ka Skorpioni var hipnotizēt citus: un cilvēki ir gatavi viņiem sekot, pat nenojaušot, ka viņu ganu nodomi varētu būt neapdomīgi.

Pateicoties viltībai un inteliģencei, Skorpioni lieliski manipulē ar cilvēkiem. Turklāt ar viņiem nevajag strīdēties, jo pretinieks noteikti tiks uzvarēts vienmēr.

Lasi vēl: Man ir 56 gadi, esmu stāvoklī un diemžēl nezinu no kā. Ir vairāki kandidāti – pensionārs, pusaudzis, par trešo variantu vispār bail domāt

Viņiem mīlestība var būt kaislīga vien tad, ja tā ir uzlādēta ar seksuālu enerģiju. Vanga vienmēr uzskatījusi Skorpionus par līderiem, tomēr viņi ir gatavi iet uz visu, lai sasniegtu savas karjeras virsotnes.

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet lasot tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Leduspuke</cite>

    Skorpion8em energija ir bet ta var nokrist pat zem oooo….cienitaa vanga ir aizmirsusi ka visas zvaigznes un zodiakus ir radijis dievs..un tajaa irr ielicis kaut ko no labaa un sliktaa….esmu skorpions..bet heesmu he karheriste he ari savas laimes del gatava iet pari likiem…skorpioniem ir snaga daba..un tie medz but atriebigi.ja viniem nodara pari..jadzivo ka ir..jo mainit dieva jkartibu un iestatijumu bav iespejams….un nav vahadzigs…ha nepatik skorpioni tad viwnjarsi nevajag ar viniem veidot atiecibas..vini dveselee buezi vien ir vientulnieki

Leave a Comment