Man ir 56 gadi, esmu stāvoklī un diemžēl nezinu no kā. Ir vairāki kandidāti – pensionārs, pusaudzis, par trešo variantu vispār bail domāt

Šī stāsta galvenā varone negaidīja, ka atkal kļūs par māti vien 56 gadu vecumā. Un vēl jo vairāk, viņa nebija gatava tam, ka nezinās bērna tēva vārdu un kas viņš īsti ir. Vīriešu uzvedība šokēja visus tuviniekus.

Šī notikums sākās atvaļinājumā. Ludmila ieradās apciemot savu dēlu un vedeklu un pavadīt laiku ar saviem mazbērniem. Tomēr viņa izskatījās slikti un nebija priecīgā noskaņojumā.

Vedekla palūdza viņu paņemt līdzi tēju un zefīru. Taču, kad sieviete pagaršoja zefīrus, viņai ātri bija jādodas uz vannas istabu. Sākumā viņas dēls uzskatīja, ka viņai ir saindēšanās ar pārtiku. Kad viņa atgriezās, viņi jautāja, vai viņa jūtas labāk. Šokējošā kārtā vīramāte atklāja, ka ir stāvoklī, taču nezināja tēva identitāti.

Ziņa bija tāda, ka vedeklai pat no rokām tējas krūze izkrita. Tas bija pārsteidzoši, jo iesaistītajai personai Ludmilai ir 56 gadi. Neviens negaidīja, ka viņa nonāks tādā situācijā, jo viņa parasti pavada laiku strādājot vai pieskatot savus mazbērnus. Taču atklājās, ka viņas dēls un vedekla nezināja, kas notiek viņas dzīvē.

Dēls gribēja jautāt, vai ir iespēja, ka tā ir kļūda, taču Ludmila jau bija veikusi ultraskaņu, un tā parādīja, ka viņa ir 11. grūtniecības nedēļā.

Pāris bija ļoti pārsteigts, kad jautāja, kas varētu būt tēvs. Sieviete teica, ka ir trīs iespējas. Pirmo, Pāvelu Vitāljeviču, bija viegli saprast, jo viņš dzīvoja vienā mājā ar Ludmilu un bija vecs un vientuļš.

Taču pārējās divas iespējas, Igors un Antons, bija šokējoši, jo tie bija jauni vīrieši, kuri strādāja kopā ar sievieti noliktavā un bija attiecīgi 25 un 20 gadus veci.

Dēls un vedekla vairāk neko lieki nejautāja. Mamma bija apņēmības pilna laist pasaulē bērnu, lai gan viņa ir vecāka. Ārsti uzskata, ka ar mazuļa attīstību viss būs kārtībā, neskatoties uz mammas vecumu. Pēc mazuļa piedzimšanas Ludmila veiks DNS testu.

Lasi vēl: “Esam zaudējuši tik ļoti iemīļotu seriālu aktieri..”; 65 gadu vecumā mūžībā devies leģendārs, ļoti slavens aktieris

Pēc tam mūsu ģimenes dzīvē nebija daudz pārmaiņu, taču mūsu radinieki pret mammu sāka izturēties īpaši piesardzīgi. Viņi atrada augsti apmaksātu ārstu, kas rūpējās par viņu grūtniecības laikā. Mana māte kādu laiku mēģināja slēpt savu grūtniecību, bet galu galā atklāja, kad viņa atnesa medicīnisko izziņu.

 

Tomēr vēlāk viņa sāka iztaujāt iespējamos tēvus un atklājās kas interesants – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment