“Esam zaudējuši tik ļoti iemīļotu seriālu aktieri..”; 65 gadu vecumā mūžībā devies leģendārs, ļoti slavens aktieris

Slavenais filmu un seriālu aktieris mūžībā devies 1.maijā pulksten 00:35, savā dzīvoklī.

 

Senatnē mūžībā došanās tika godināta un aizgājēji apraudāti, tomēr tālāknodošana tika stoiciski pieņemta, jo bez tās dzīve nevar pastāvēt. Tie, kas juta beigu tuvošanos, gatavojās tam ar žēlastību un nosvērtību, savukārt atstātie gādāja, lai dvēseles ceļš būtu gluds un aizgājējs neatgriezās nelūgts.

 

Mūsdienās vēl psihologi diskutē par bailēm, par mūžībā aiziešanas pieņemšanu, kādreiz senču dzīvesziņā aiziešana bija ikvienam pašsaprotams fakts, turklāt gluži kā piedzimšana un tautās iešana, viens no svarīgākajiem notikumiem cilvēka dzīvē.

 

Lasi vēl: “Jūsu izvēlētā lampa parāda, kādus rezultātus dzīvē iegūsiet!”; Izvēlies sev tīkamo un aplūko rezultātus

 

N.ā.v.e bija dabiska un neapstrīdama norise, pāreja no šīs dzīves, šīs pasaules uz citu dzīvi viņsaulē. Lai arī palicis, protams, valdīja žēlums, īpaši, ja kāds nelaikā aizgājis, n.ā.v.e.i lielā mērā trūka traģisma nokrāsas un nereti mēdz lietot arī mūslaikos neierastu vārdu salikumu «bēru svinēšana».

 

 

Mihails Beskorovainijs naktī mūžībā devās no akūtas sirds un As**svadu mazspējas. Māksliniekam bija 65 gadi.

Slavenais filmu un seriālu aktieris aizsaulē devās savā dzīvoklī. Ār*ti nosauca Mihaila Beskorovaina aiziešanas cēloni.

“1. maijā pulksten 00:35 Čertanovas Severnoje rajonā Balaklavska prospektā dzīvoklī aizsaulē devās 65 gadus vecs vīrietis. Sākotnējais aiziešanas cēlonis ir akūta sirds un As**svadu mazspēja, ”sacīja kāds avots..

Taču Pol***ja izmeklē šī aktiera aizsaulē došanos iemeslu.

Mihails Vitāljevičs Beskorovainijs dzimis 1958. gada 29. martā. Viņš absolvējis Baumaņa vārdā nosauktās Maskavas Valsts tehniskās universitātes Mašīnbūves fakultāti un pēc tam M.S. vārdā nosaukto Augstāko teātra skolu. Ščepkins. Čehova vārdā nosauktajam Maskavas mākslas teātrim deva desmit gadus. Viņš tajā spēlēja vairāk nekā divdesmit lomas.

30 gadu vecumā viņš sāka darboties filmās. Slavenākās filmas un seriāli, kuros piedalās Beskorovayny: “Turetska maršs”, “Māja krastmalā”, “Maskava. Centrālais rajons”, “Mana mīļā aukle”, “Detektīvi”, “Radio diena”, “Volkova stunda”, “Virtuve”, “Balabols”.

Lasi vēl: “Zaudējums ir milzīgs, rūgts.. Mums viņa ļoti pietrūks!”; Mūžībā devies aktieris, kurš ir spēlējis vairāk kā 150 lomas

Mihails Vitāljevičs bija balss aktiermākslas meistars. Mākslinieks ierunāja filmu “Mīlestība: lietošanas instrukcijas”, “Phone Booth”, “Zack Snyder’s Justice League”, “The Matrix”, “Harijs Poters” un daudzu citu varoņus.

Leave a Comment