“Apburoša veiksme”: četras zodiaka zīmes, kurām veiksies 2023. gada maijā

Maijs kļūs par diezgan labvēlīgu mēnesi, kurā pozitīvā enerģija sistemātiski pieaugs. Daudzi atradīsies vienlīdzīgās pozīcijās. Tomēr astrologi izceļ dažus zodiaka zīmju pārstāvjus, kuru pozīcijas būs izdevīgākas kā citiem.

Plutons maijā atradīsies retrogrādā pozīcijā, kas radīs daudz problēmu. Tomēr sarakstā ir zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir mazāk pakļauti šai negatīvajai ietekmei. Piedāvājam uzzināt, kuri ir šie laimīgie.

Vērsis

Vērši varēs pagriezties prom gandrīz no visām problēmām, kuras sūta Plutons. Maija mēnesī Vērši būs visveiksmīgākie, kamēr pārējie baidīsies spert soli ārpus savas komforta zonas.

Viņi pārvarēs jebkurus šķēršļus. Maijā šīs zodiaka zīmes pārstāvji atbrīvosies no šaubām un noticēs paši saviem spēkiem. Uz viņiem nespēs atstāt ietekmi pat apkārtējo cilvēku izteiktā kritika. Viņi spēs attīstīties tajā virzienā, kas viņiem visvairāk interesē.

 

Svari

Svari saglabās mieru, kamēr visi pārējie būs satraukti. Svari saglabās savu labsirdību. Viņus raksturo pievilcība un daiļrunība. Viņi izcelsies uz citu fona un sasniegs kolēģu un draugu stāvokli.

Turklāt šīs zīmes pārstāvji atstās labvēlīgu iespaidu uz pretējo dzimumu. Vientuļajiem Svariem vajadzētu rūpīgāk paskatīties uz cilvēkiem viņu apkārtnē.

Strēlnieki kļūs uzņēmīgāki nekā parasti. Pat Plutons viņiem neatņems veselo saprātu un skaidras domas. Šīs zīmes pārstāvji izmantos to, ka citiem ir grūtības.

Lasi vēl: Noskaidrojuši ar ko tagad nodarbojas bijušais ministrs Pavļuts – pēc trīs mēnešiem mājsēdē, viņš atradis jaunu darbu

Viņi ieņems izdevīgu stāvokli, piesaistot interesi no īstajiem cilvēkiem. Ir vērts lielāku uzmanību pievērst cilvēkiem, kas var viņu dzīvi ietekmēt pozitīvā virzienā, bet apiet ar līkumu negatīviem cilvēkiem. Strēlniekus it visā pavadīs veiksme.

 

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment