Man ir 56 gadi, esmu stāvoklī un diemžēl nezinu no kā. Ir vairāki kandidāti – pensionārs, pusaudzis, par trešo variantu vispār bail domāt

Noliktavas darbiniece, kura jau ir vecvecāki, izraisīja satraukumu visos noliktavā, kad atklājās, ka viņa ir stāvoklī. Divi vīrieši, Igors un Antons, bija īpaši noraizējušies, ka viņi varētu būt tēvs.

Neilgi pēc mazuļa piedzimšanas Ludmilas dēlu sagaidīja negaidīti viesi. Igors bija viens no viņiem, un viņš uzskatīja, ka ir bērna tēvs. Viņš teica, ka neprecēs sievieti, bet atbalstīs viņu un bērnu finansiāli. Tomēr viņš nevēlējās uzņemties atbildību par bērna audzināšanu.

Tiklīdz Igoram bija laiks aiziet, durvju zvans atkal atskanēja. Antons ar māti stāvēja uz sliekšņa. Tā bija viņa, kas runāja par savu dēlu. Sieviete sacīja, ka ir gatava maksāt jebkuru summu, ja vien neviens nezina par viņas bērna romānu ar kādu, kas ir daudz vecāka par viņu pašu. Turklāt Antons drīz gatavojās precēties.

Šī stāsta galvenē varone atteicās ņemt naudu. Viņa jutās neērti, vērojot, kā abi vīrieši izvairās no atbildības. Neilgi pēc viņu aiziešanas pie viņas durvīm pienāca kāds cits. Tas bija Pāvels, kurš atnesa dāvanas un teica, ka vēlas viņu satikt. Viņš tikko bija uzzinājis, ka viņa ir stāvoklī, un bija sajūsmā par ģimenes veidošanu, kaut arī bija vecāks. Viņš solīja būt lielisks tēvs mazulim.

Dēls un vedekla bija neizpratnē, kāpēc vīrietis nācis pie viņiem, nevis pie mātes. Tas bija tāpēc, ka viņš gribēja viņus uzaicināt uz savām kāzām personīgi. Pāvels bildināja savu partneri, un viņa teica jā.

Lasi vēl: Aizsaulē devies cienījams aktieris; 90. gados populārais telenoveļu aktieris aizgāja mūžībā 1. maijā savās mājās

Pāris apprecējās mēnesi pēc tikšanās. Pēc dažām nedēļām viņi sagaidīja savu ar nepacietību gaidīto meitiņu, vārdā Vasilisa. Ludmila pēc dzemdībām nolēma veikt DNS testu un bija apmierināta ar rezultātiem.

Izrādās, ka Pāvels ir mazuļa tēvs, kas visiem bija patīkams pārsteigums.

COMMENTS

Leave a Comment