28 gadus vecā televīzijas zvaigzne pēkšņi devusies mūžībā; Ār*ti izmisīgi cīnījās par viņas dzīvību

28 gadus vecā televīzijas zvaigzne pēkšņi devusies mūžībā. Ār*ti izmisīgi cīnījās par viņas dzīvību, tomēr nesekmīgi. Viņa vienmēr būs mīlēta un ļoti pietrūks. 

Jaunā mūsdienu mode fotografēt tuvinieku atdusas vietas cilvēkam var sagādāt daudz nepatikšanu. Pēc ekspertu paustā, kapsētas specifiskā enerģija var negatīvi ietekmēt cilvēka dzīvi pat caur fotogrāfijām.

Šajā vietā valda zināma negatīva enerģija. Gandrīz visi cilvēki zina, ka no šejienes nedrīkst neko nest uz mājām. Tuvinieku vai citu aizgājēju cilvēku atdusas vietu fotografēšana nozīmē, ka daļa enerģijas tiek paņemta līdzi.

Tiek uzskatīts, ka, bildējot tuvinieku atdusas vietas, tiek traucēts viņu miers, iespējams, tas aizvaino un satrauc aizgājēju dvēseles –tādēļ viņi var atgriezties dzīvo pasaulē.

Mūžībā aizgājusi bijusī Austrālijas realitātes šova dalībniece. Denija Erskina m.i.r.u.s.i no c.e.ļ.u s.a.t.ik.s.m.e.s. neg.a.d.īj.u.mā. gūtajām traumām.

Realitātes šova “Līgava un aizspriedumi” zvaigzne, atgriežoties no lielveikala, iekļuva negadījumā. Kādā krustojumā Denijas automašīnā ietriecās cita automašīna, kas brauca lielā ātrumā. Meitene ar s.m.a.g.u. ga.l.va.s t.r.au.m.u tika nogādāta Slim**cā. Ār*ti izmisīgi cīnījās par viņas dzīvību, taču bija spiesti paziņot sliktu vēsti.

Bēdīgo vēsti paziņoja meitenes māsa Dī Erskina. Bojāgājušās māsa atklāja t.r.a.ģ.ē.d.i.ja.s detaļas. “Viņa brauca pie zaļās gaismas, bet otrs vadītājs bija piedzēries un taranēja viņu.

Trieciena rezultātā Denijas galvaskausu saspieda drošības spilvens. Viņa vienmēr būs mīlēta un ļoti pietrūks. Tā ir š.a.u.s.m.ī.g.a t.r.a.ģ.ē.d.i.ja.

Viņai bija 28 gadi. Viņa bija dzīvespriecīga un darīja visu iespējamo, lai attīstītos tālāk un satiktu savu cilvēku. Tagad viņai tādas iespējas vairs nebūs,” Erskinu citē izdevums So Dramatic.

Denijas ģimene viņas sociālo tīklu kontā publicēja pēdējo ierakstu ar n.ā.v.e.s. datumu un aprakstu par galveno negadījuma cēloni – negadījumu izraisījusī mašīna ir pārsniegusi atļauto braukšanas ātrumu.

Denija ieguva plašu atpazīstamību 2019. gadā, kad viņa parādījās realitātes šovā “Līgava un aizspriedumi”. Meitene mēģināja veidot attiecības ar Dentonu Ensliju.

Erskinas māsa un māte stingri noraidīja viņas izvēli. Filmēšanas laukumā Denija vairākkārt strīdējās ar ģimeni un pieprasīja atvainoties viņas līgavainim. Kādu dienu producentiem nācās iejaukties cīņā starp Deniju un viņas māsu Dī, vēsta Mirror.

 

Leave a Comment