Uzņēmējs dusmu uzplūdā nodur 34 gadus veco radio vadītāju; zināms motīvs

Pirms divām dienām notika traģisks incidents, kura rezultātā gāja bojā 34 gadus vecā radio vadītāja. Šobrīd visa informācija liecina, ka uzņēmējs dusmu uzplūda laikā nodūris jauno sievieti. 

3. janvārī kādā Krievijas galvaspilsētas dzīvoklī tika atrasts 34 gadus vecās Krievijas radio vadītājas Annas Azovskas ķermenis. Vīrietis, kas tiek turēts aizdomās par cietsirdīgu noziegumu, jau ir aizturēts un sniedzis liecības. Izrādījās, ka tas ir Annas izvēlētais mīļotais – liels biznesmenis.

Vairākas dienas Anna īrēja dzīvokli Maskavā. Šeit nežēlīgi tika nogalināta Krievijas radio vadītāja 33 gadus vecais noziedznieks jau atzinies savā nodarījumā, pratināšanas laikā stāstot, ka pēkšņa naida lēkmes dēļ savu mīļoto sadūris ar nazi.

“Noskaidrots, ka apsūdzētais 3.janvārī alkohola reibuma stāvoklī atradās uz ielas esošās dzīvojamās mājas dzīvoklī. Strīda laikā, kas izcēlies uz personisku naidīgu attiecību pamata, viņš ar sadzīves nazi sievietei nodarījis vismaz 30 brūces kaklā, rumpī un ekstremitātēs, no kurām viņa nomira notikuma vietā,” stāstīja Maskavas prokuratūras pārstāvji. 

Lasi vēl: Merilina Kerro nosauc 5 nelaimīgās zodiaka zīmes, kurām janvārī iespējami finansiāli zaudējumi

Vīrietim uz izmeklēšanas laiku viņam tiks piemērots apcietinājums. Vīrietis tiesas sēdes laikā iebilda pret drošības līdzekļa apcietinājuma izvēli, lūdza izvēlēties rakstisku apņemšanos neizbraukt un pareizu uzvedību, skaidroja, ka negrasās slēpties vai bēgt. Viņu apsūdz saskaņā ar 1. panta 1. daļu. 105 Krievijas Federācijas Kriminālkodekss (slepkavība),” norādīja departaments.

 

Leave a Comment