“Es cīnīšos no visa spēka”: leģendārajai sportistei tika diagnosticētas divas vēža formas

Šī sportiste ir izcila savā sporta jomā. Diemžēl sportistes dzīvē ir iestājusies melnā dzīves līnija, taču viņa mēģina turēties un būt pozitīva. Viņa tic, ka uzveiks šo slimību. 

Martina Navratilova ir titulēta Čehijas tenisiste. Iepriekš Martina Navratilova jau varēja izārstēties no vēža. Titulētajai Čehijas tenisistei Martinai Navratilovai tika atklāta smaga slimība – uzreiz divas vēža formas.

66 gadus vecā bijusī pasaules ranga līdere atklājusi, ka ārsti viņai konstatējuši 1. stadijas rīkles vēzi un krūts vēža recidīvu.

“Tas ir dubults trieciens. Lieta ir nopietna, taču viss ir ārstējams, un es ceru uz pozitīvu rezultātu. Kādu laiku būs grūti, bet es cīnīšos no visa spēka,” intervijā raidījumam BBC sacīja Navratilova.

Pēc tenisistes teiktā, slimību viņa atklājusi vēl 2022. gada novembrī pēc tam, kad pamanījusi palielinātus kakla limfmezglus. Medicīniskā apskate atklāja uzreiz divu veidu onkoloģiju – rīkles un piena dziedzeru.

Jāpiebilst, ka 2010. gadā slavenajai sportistei jau bija krūts vēzis, taču viņai izdevās šo slimību pārvarēt pēc staru terapijas kursa.

Savas karjeras laikā Navratilova izcīnījusi 59 Grand Slam vienspēļu un dubultspēļu titulus. Viņai pieder rekords visvairāk vienspēļu tituliem (167).

Lasi vēl: Merilina Kerro nosauc 5 nelaimīgās zodiaka zīmes, kurām janvārī iespējami finansiāli zaudējumi

Turklāt Navratilova savā laikā bija WTA ranga līdera 332 nedēļas pēc kārtas, kas ir otrs ilgākais rādītājs. Šajā rādītājā viņu apsteidz tikai vāciete Štefija Grafa (377 nedēļas).

 

Leave a Comment