Merilina Kerro nosauc 5 nelaimīgās zodiaka zīmes, kurām janvārī iespējami finansiāli zaudējumi

Janvāra pēcsvētku laiks parasti neatstāj vienaldzīgu nevienu maku, bet dažu zodiaka zīmju pārstāvjiem 2023. gada pirmajā mēnesī jābūt īpaši modriem. Merilina Kerro prognozē grūtu mēnesi.  

 

Vērsis

Pateicoties Urāna sniegtajām mācībām, kas jau vairākus gadus “staigā” tavā zīmē, tu jau sen esi pieradis pie visādiem pārsteigumiem, kas visnepiemērotākajā brīdī uznirst aiz stūra.

Arī janvāris tev sola ko līdzīgu, jo Urāns iznāks no retrofāzes un pāries tiešā kustībā. Citiem vārdiem sakot, jebkura tehnika vai biznesa projekts var pēkšņi salūzt, tāpēc, ja līdz mēneša beigām ietaupīsi vismaz nedaudz naudas, tas būs ļoti praktisks solis, kas ļaus izvairīties no lieka stresa un enerģijas tērēšanas, meklējot finansiālas problēmas risinājumus.

 

Lauva

No janvāra otrās puses tu sāksi iet cauri veselīgas pašapziņas pārbaudei. Tas var izpausties gan pārmērīgi uzpūstā ego, gan dziļā depresīvā stāvoklī. Lieta tāda, ka situāciju sagriezīs kājām gaisā Lilita, kas simbolizē visus mūsu psihes slēptos procesus, tos, kas ir iespiedušies dziļi zemapziņā.

Lasi vēl: 3 darbības, kuras padara vājāku tavu spēku un sašķeļ ģimenes koku

Iekšējā enerģijas nelīdzsvarotība nekavējoties ietekmēs ārējos notikumus, kas liks reaģēt uz pēkšņām problēmām. Daudzas no tām būs viegli atrisināmas ar naudu, tāpēc labāk atturēties no pārmērīgiem tēriņiem un konstruktīvāk sadalīt budžetu visa mēneša garumā.

 

Nākošās zodiaka zīmes skati tālāk

Leave a Comment