3 darbības, kuras padara vājāku tavu spēku un sašķeļ ģimenes koku

Ģimene ir neticami liela sistēma. Viņas spēks ir atkarīgs ne tikai no senčiem, bet arī no pēcnācējiem.

Iedomājieties lielu koku. Viņa saknes ir senči, tie, kas jau devušies citā pasaulē. Saknes ir senči. Stumbrs ir jūsu tagad dzīvojošie vecāki un senči, kas ir jūsu ģimenes enerģijas vadītāji, tas ir, saknes. Zari un lapas būtībā esat jūs un visa jūsu ģimenes nākotne.

Ja saknes saslimst, agrāk vai vēlāk ģints var tikt slēgta. Ja jūs norobežojat no saknēm un ģimenes, jūs bloķējat enerģijas plūsmu uz sevi.

Bet ģimene var saslimt arī vienas vai citas problēmas dēļ koka stumbrā un dažreiz pat lapu dēļ. Galu galā, būsim godīgi, lapas ir atbildīgas par ģimenes nākotni ne mazāk kā saknes un stumbrs.

Tāpēc ir tik svarīgi nedarīt lietas, kas var radīt diezgan postošas ​​sekas visai ģimenei, proti:

Negrieziet sevi no saknēm

Jūsu aizgājušie un dzīvie senči ir pieredze. Viņš nav ne labs, ne slikts. Tā vienkārši ir pieredze, ko jūsu dvēsele ir izvēlējusies sev.

Reiz jūs izvēlējāties piedzimt šajā vispārīgajā sistēmā ar šiem vecākiem. Jūs zinājāt, uz ko pierakstāties. Iespējams, tavai dvēselei bija jāpiedzīvo vecāku tirānijas pieredze, iespējams, alkoholisms, varbūt vientulības un pamestības pieredze.

Lasi vēl: Tiek nosauktas 5 zodiaka zīmes ar kurām visgrūtāk komunicēt un sazināties

Vai tas ir slikti vai labi? Tas nav ne slikti, ne labi. Dievam ir unikāla pieredze caur tavu dvēseli. Tāpēc ir tik svarīgi iemācīties pieņemt savas saknes, savu senču sistēmu un sākt ar saviem vecākiem. Un neatstājiet sevi no tiem, izmantojot maģiskas prakses vai izliekoties, ka tie jums vienkārši neeksistē.

Turpini lasīt pārējās darbības nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">Binance</cite>

    Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Leave a Comment