Tiek nosauktas 5 zodiaka zīmes ar kurām visgrūtāk komunicēt un sazināties

No mīlestības līdz naidam viens solis vai viens vārds? Mēs runājam par piecām visgrūtākajām zodiaka zīmēm, ar kurām sazināties.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Šai zīmei nav otrā dibena, viņš saka, ko domā, un dažreiz viņš nemaz nesaprot, ka izteikumi var sāpināt. Reizēm šāds tiešums var atvērt acis uz neglītu patiesību un uzlabot kāda dzīvi, bet biežāk gluži otrādi – aizskar sarunu biedru. Šī tiešuma dēļ Auns dažkārt rada mānīgu iespaidu par rupju cilvēku ar zemu intelektu (kas nav taisnība). Šī rakstura iezīme var atbaidīt cilvēkus, kuri jūs labi nepazīst un satiekas pirmo reizi.

Padoms: mēģiniet apstāties pirms kāda spilgta paziņojuma un vēlreiz padomājiet, vai ir vērts to pateikt. Varbūt ir smalkāki veidi, kā saprast savu viedokli.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Diez vai kāda cita zodiaka zīme izstaro tik daudz pozitīvas enerģijas kā Jaunava. Tomēr jūsu humora izjūta dažreiz var būt traucēklis. It īpaši, ja jūs nokavējat savu mērķi. Ne katra tēma ir piemērota humoram, dažreiz labāk reaģēt uz apstākļiem bez jokiem, nopietni. Ne visi var uztvert tavu ironiju. Citi, visticamāk, uztvers jūsu humoru kā rupjību vai personisku apvainojumu.

Padoms: šis komunikācijas stils ļauj viegli iegūt jaunas paziņas, tomēr dažreiz jums ir jābūt nopietnākam, pretējā gadījumā jūs ilgtermiņā neuztvers pareizi.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lielākās bailes Lauvai ir kļūt par autsaideru, šī zīme nemitīgi domā par ko runā un kā runā (varbūt pat ar kādu intonāciju). Lauvas patiesībā ir kautrīgākas, nekā šķiet ārpusē. Tu atrodi individuālu pieeju katram cilvēkam, bet citi pat nevar iedomāties, cik daudz pūļu tas katru reizi no tevis prasa. Tas ir ļoti nogurdinoši.

Lasi vēl: Nekad neglabājiet šīs 4 lietas savās mājās. Tās “atņem” labu garastāvokli un enerģiju (par to runāja arī mana vecmāmiņa)

Padoms: ja kāds jautā jūsu viedokli, tad persona patiešām vēlas to dzirdēt. Nebaidieties aizvainot citus, jūsu patiesais viedoklis parāda, cik interesants un dziļš cilvēks jūs esat.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Vai esat kādreiz pamanījuši, ka atbildes, kuras saņemat privātajās sarunās, nav īpaši detalizētas? Iemesls ir jūsu zodiaka zīmes komunikācijas stils. Paši par sevi Svari ir nosvērti, brīžiem dominējoši, brīžiem atturīgi. Bet ir izņēmumi. Svari dažkārt mēdz stāstīt vienus un tos pašus stāstus atkal un atkal. Gari, detalizēti un bez elpošanas pauzēm. Nepacietīgās zodiaka zīmes bieži var nogurt un pārstāt klausīties tavos stāstos, ko zina no galvas.

Padoms: jums ir aizņemta dzīve un vēlaties dalīties tajā ar citiem. Apbrīnojami! Tomēr mēģiniet atstāt vietu jautājumiem vai līdzīgai pieredzei no sarunu biedra puses.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Jūsu zodiaka zīmei patīk būt uzmanības centrā. Vērsim patīk uzņemties iniciatīvu darbā un personīgajā dzīvē. Komunikācijā kompānijā visu uzmanību pievēršat sev un neļaujat dominēt nevienam citam.Sarunās tava misija pirmām kārtām ir izklaide, nevis pārmērīga uzmanība sev. Zodiaka zīmes, kas ir arī ekstravertas, ātri tevi redz kā sāncensis, un viņiem var šķist, ka viņi tiek ierobežoti.

Padoms: ne vienmēr ir nepieciešams teikt nevajadzīgas runas un visu uzmanību pievērst sev. Ļoti svarīga ir arī spēja klausīties. Mēģiniet biežāk atbildēt uz sarunu biedra teikto.

Leave a Comment