Stāvoklis ir kritisks: Marks Rufalo aicina fanus lūgt par “Atriebēju” zvaigzni Džeremiju Renneru

Saistībā ar Džeremija Rennera “laikapstākļu izraisītu negadījumu”, Marks Rufalo ir mudinājis fanus lūgties par viņa “Atriebēju” līdzzvaigzni.

51 gadu vecais aktieris, kurš vislabāk pazīstams ar Klinta Bārtona lomu Marvel filmu sērijā, kur citu starpā Halka lomu atveido Rufalo, bija iesaistīts incidentā netālu no savas mājas Ziemeļnevadas štatā. Negadījuma rezultātā aktieris atrodas “kritiskā, bet stabilā” stāvoklī.

Pēc tam, kad tika ziņots, ka Jaungada vakarā apgabalu skāra ziemas vētra, atstājot bez elektrības 35 000 cilvēku, Renners, kurš ir augsto tehnoloģiju tehnikas cienītājs, izmantoja savu sniega tīrīšanas ierīci, lai notīrītu sniegu ap savu nomaļus esošo māju.

Neilgi pēc tam viņš tika nogādāts tuvākajā slimnīcā “laikapstākļu izraisīta negadījuma” dēļ, teikts Just Jared ziņojumā.

Šajā sakarā sabiedrības informācijas pārvaldes darbiniece Kristīne Vietti izplatīja paziņojumu, apstiprinot šīs ziņas.

“Glābējiem ierodoties notikuma vietā, tika veikta saskaņota darbība ar Trakī rajona ugunsdrošības dienesta un Reģionālās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta iestādēm, lai organizētu Džeremija Rennera kunga medicīnisko transportēšanas lidojumu uz vietējo slimnīcu,” sacīja Vietti. “Rennera kungs bija vienīgā negadījumā iesaistītā puse.”

Lasi vēl: Jums tas garantēts: Janvāra vidus būs laiks, kad trīs zodiaka zīmes saņems likteņa dāvanas

Jau negadījuma dienā Rennera pārstāvis arī izplatīja paziņojumu filmas “Neiespējamā misija” zvaigznes vārdā, norādot, ka viņš ir “kritiskā, bet stabilā stāvoklī”.

 

Lūk, kas zināms par aktiera pašreizējo veselības stāvokli – turpini lasīt tālāk

Leave a Comment