Stāvoklis ir kritisks: Marks Rufalo aicina fanus lūgt par “Atriebēju” zvaigzni Džeremiju Renneru

“Mēs varam apstiprināt, ka Džeremija stāvoklis ir kritisks, bet stabils, un viņa ievainojumi tika gūti pēc tam, kad šodien agrāk tīrot sniegu, viņš piedzīvoja ar laikapstākļiem saistītu negadījumu. Viņa ģimene ir kopā ar viņu, un viņš saņem lielisku aprūpi,” norādīja aktiera pārstāvis.

Tagad izteicies arī aktiera kolēģis Marks Rufalo.

Atsaucoties uz Entertainment Tonight sniegtajiem jaunumiem, 55 gadus vecais vīrietis savā Instagram “storijā” atkārtoti aicināja fanus lūgties par viņa “brāli”.

“Lūgsim par mūsu brāļa pilnīgu un ātru atveseļošanos. Lūdzu, sūtiet viņam labus dziedinošus vēlējumus,” rakstīja Rufalo.

Sarunā ar medijiem Rennera kaimiņš norādīja, ka aktiera sniega tīrīšanas iekārta, kas labāk pazīstama ar nosaukumu “Sniega kaķis”, pārbrauca pāri vienai no aktiera kājām, kas izraisīja ievērojamus asins zudumus.

Cits kaimiņš, kurš izrādījās bija medicīnas darbinieks, arī bija incidenta aculiecinieks un palīdzēja uzlikt žņaugu Rennera kājai, lai palīdzētu novērst pārmērīgu asiņošanu.

Lasi vēl: Latviešu aktrise atklāj, ka pēc šķiršanās ar vīru viņai bijuši vairāki romāni un nu viņa ir stāvoklī, taču tas nav viss

Pēc tam cits avots apgalvoja TMZ aģentūrai, ka aktiera ievainojumi ir “plaši” un “kopā ar kāju ir ievainotas arī citas viņa ķermeņa daļas”.

Kā ziņo TMZ, pašlaik notiek izmeklēšana saistībā ar notikušo un sniega tīrītājs ir nodots varasiestāžu rīcībā tālākai ekspertīzei. Mūsu lūgšanas ir kopā ar Renneru un viņa ģimeni šajā neticami grūtajā laikā. Mēs ceram, ka viņš ātri atveseļosies.

 

Arī interesanti: Viņiem piestāv gadi: kuras zodiaka zīmes ar vecumu kļūst tikai skaistākas

 

Leave a Comment