Jūs esat dabas dziednieks: 9 pazīmes, ka esat dzimis, lai dziedinātu

Vai jūs varat likt cilvēkiem justies labāk ar vienkāršu pieskārienu? Iespējams, ka esat dabisks dziednieks!

Vai jūs esat dabas dziednieks? Vai jums piemīt maģiskas spējas dziedināt apkārtējos cilvēkus? Lai atbildētu uz šo jautājumu, mums, iespējams, vairāk jārunā par to, kas ir dziednieks un kas ir slimība.

1. Tu esi ievainots

Hīrons astroloģijā ir ideālā dziednieka simbols. Grieķu reliģijā Hīrons bija spēcīgs un gudrs kentaurs, kurš varēja dziedināt ikvienu un jebko. Ironiskā kārtā viņš tika ievainots un nomira saindētas bultas izraisītas trauksmes dēļ.

Šis stāsts vēlas mums pastāstīt, ka tad, kad būsim atguvušies no “tumšajiem laikiem”, mēs kļūsim stiprāki un gudrāki. Senajā reliģijā tika uzskatīts, ka tas, kuru sakoda čūska, var izārstēt citus no čūskas kodumiem. Protams, tas ir simbolisks.

Lasi vēl: Tiek nosauktas 5 zodiaka zīmes ar kurām visgrūtāk komunicēt un sazināties

Vai esat atguvušies no “ļoti tumšā laika”? Vai esat dziedināts no smagas slimības, negadījuma vai emocionālas brūces? Šī ir pirmā zīme.

Jums kaut kā izdevās piesaukt dziedināšanas spēkus, lai veseļotos. Tas nozīmē, ka jūs varat atkal izmantot šīs pilnvaras.

Turpini skatīt pārējās dziednieka pazīmes nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">pi network hangi borsada</cite>

    Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Leave a Comment