Nekad neglabājiet šīs 4 lietas savās mājās. Tās “atņem” labu garastāvokli un enerģiju (par to runāja arī mana vecmāmiņa)

Man bija daudz visādu kastu, kurās bija dažas lietas, kuras es pat neizmantoju. Un mana glābiņa kļuva mana vecmāmiņa, kura atnāca, to visu ieraudzīja un teica – tev nevajag. Jums tas nekavējoties jāizmet. Tas viss smeļas no tevis enerģiju, labu garastāvokli. Jūs to vispār neizmantojat.

 

Un tad mēs ar vecmāmiņu sākām sakopt visu manu dzīvokli, un es noskaidroju četras lietas, no kurām man bija jāatbrīvojas, lai mājā būtu ne tikai telpa, bet arī lielisks noskaņojums.

 

Vecas drēbes un apavi

Katram no mums kaut kas ir skapjos. Šķiet, ka tas ir labs krekls, bet es nevēlos to valkāt. Nu šeit T-kreklam ir tikai daži caurumi, bet tas joprojām ir normāli.

Ja jums ir kāda no šīm lietām, nekavējoties atbrīvojieties no tām. Labas lietas var izmazgāt un dot tiem, kam tās vajadzīgas. Izmetiet sliktos. Nu vai uz lupatām, ja tiešām žēl. Bet cik daudz vietas parādīsies.

 

Atkritumi uz balkona

Mēs esam pieraduši visu, kas dzīvoklī nav kārtībā, izmest uz balkona. Nu bēniņos vai kur citur. Un tas viss izskatās ārkārtīgi nomācoši, vai ne? Jūs atverat logu, un tur ir daži veci dēļi, kastes, iepakojumi … Jūs neko neatradīsit.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes Vecgada vakarā sagaida liktenīga tikšanās

Tāda mini izgāztuve dzīvoklī. Un, ja to visu noņemsit, uz balkona varat noorganizēt lielisku stūrīti, kur vasarā sēdēt, dzert bezalkoholiskos dzērienus, lasīt grāmatas. Pakariet atmosfēras spuldzes, un vakarā tas būs vienkārši neticami.

Tāpēc, ja jūs joprojām izmantojat balkonu atkritumu glabāšanai, noteikti izjauciet to, un jūsu dvēsele jutīsies labāk.

 

 

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">virement sepa binance</cite>

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  • <cite class="fn">gate io</cite>

    I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Leave a Comment