Merilina Kerro nosauc 5 nelaimīgās zodiaka zīmes, kurām janvārī iespējami finansiāli zaudējumi

Jaunava

Tu, visticamāk, jau esi pamanījis, ka, sākot ar 2022. gada septembri, tavs bizness sāka nopietni samazināt apgriezienus. Janvārī zvaigznes sola tev šo problēmu izkustināt, taču notikumu ātrums pamazām pieaugs. Tāpēc noteikti nav vērts tērēt naudu kaut kam, kas tev nenesīs nekādu taustāmu praktisku labumu.

Labāk ir pēc iespējas efektīvāk sadalīt jau esošos finanšu resursus ierastā, komfortablā dzīves līmeņa un ikdienas vajadzību uzturēšanai. Šis saprātīgais ietaupījums ļaus ar vieglu sirdi pārdzīvot janvāri un iesākt februāri labā noskaņojumā.

 

Svari

Labāk pieiet potenciālajiem janvāra izdevumiem ar lielu piesardzību. No vienas puses, tava partnerības sfēra kļūs arvien aktīvāka gan personīgajā frontē, gan biznesā.

Taču ne uz katru janvārī saņemto priekšlikumu vajadzētu uzreiz atbildēt ar “jā”. Rūpīgi izsver visas potenciālās un pat neticamākās riska iespējas, lai vēlāk nesūdzētos par finansiāliem zaudējumiem.

 

Zivis

Visu šo gadu principā ieteicams īstenot apzinātāku finanšu politiku, jo, sākot ar martu, viņa majestāte Saturns sāks “iekārtoties” tavā vērtību un personīgo ienākumu zonā, izveidojot stingrāku un specifiskāku struktūru, pie kuras tu nemaz neesi pieradis. Tāpēc jau janvārī sāc trenēt savu “gribasspēku”, lai ieietu jaunā dzīves posmā.

Lasi vēl: Dvīņiem jāceļ pašcieņa, bet Lauvām jāuzņemas atbildību: horoskops 2023. gada 6. janvārim visām zodiaka zīmēm

Šī ir lieliska iespēja tev izmēģināt gudri sadalīt jebkāda veida resursus, gan materiālos, gan garīgos. Ja savu janvāra budžetu nesastādīsi iepriekš, tad mēneša pirmā puse būs ļoti salda, bet otrā diezgan skumja.

 

Leave a Comment