”Ugunsgrēka” aktiera dzīvesbiedre atklāja par viņa pēdējām dzīves dienām un pat stundām

Skumjas pārdzīvošana ir individuāls process, kas katram cilvēkam var izpausties atšķirīgi. Taču ir daži vispārīgi padomi, kas var palīdzēt šajā grūtajā laikā:

Izpaudiet savas emocijas: Nav nepieciešams slēpt savas jūtas. Ja vēlaties raudāt, dariet to. Ja vēlaties runāt par savām sajūtām, meklējiet kādu, kas klausīsies.

Atrodi atbalstu: Sarunājieties ar draugiem, ģimeni vai profesionālu palīgu, ja jūtat, ka tas palīdz. Zināt, ka esat atbalstīts un saprasts, ir svarīgi.

Rūpējieties par sevi: Pat ja jūtaties satriekts, cenšieties turpināt rūpēties par savu fizisko un emocionālo labklājību. Pienācīga miega, veselīga uztura un fiziskās aktivitātes iekļaušana ikdienas rutīnā var palīdzēt mazināt skumjas.

Aktrise Jūlija Ļaha, Ivara Lūša dzīvesbiedre, dalās ar saviem iespaidiem un pārdzīvojumiem par mīļotā aktiera došanos aizsaulē, atklājot sīkākus faktus par šo skumjo notikumu.

8. aprīlī Latviju pārņēma skumja ziņa par režisora un aktiera Ivara Lūša aiziešanu. Daugavpils teātris paziņoja par šo skumjo notikumu. Ivars Lūsis daudziem bija pazīstams kā aktieris no TV sērijas “UgunsGrēks” un bijušais Liepājas teātra vadītājs.

Jūlija bija klāt brīdī, kad Ivara sirds pārstāja pukstēt uz visiem laikiem.

“Viss notika ļoti strauji un pēkšņi. Viņam vienkārši bija slikti no rīta, un tas bija viss… Dakteri norādīja, ka Ivars pat nesaprata, kas notiek ar viņu. Man bija veiksme, ka blakus bija mans brālis, kuram es uzreiz zvanīju pēc šī notikuma. Es esmu pateicīga, ka šajā grūtajā brīdī man bija atbalsts no tuva cilvēka,” viņa atzīst.

Lasi vēl: Pēc smagas pēdējās nedēļas mūžībā aizgājis slavenais modes dizainers un mākslinieks

”Ugunsgrēka” aktiera dzīvesbiedra atklāj, ka iepriekšējā vakarā nekas neliecināja, ka gaidāma nelaime.

 

Leave a Comment