Meteorologs Toms Bricis ieskicē nākamās nedēļas laika prognozi: tā ir šausminoša! Īpaši uzmanīgiem būs jābūt autovadītājiem

Foto – Pexels

Jau ziņots, ka šonedēļ Latvijā laiks tika solīts jau daudz vēsāks par to siltumu, ko piedzīvojām dažās dienās aprīlī. Tagad laika ziņu meteorologs Toms Bricis skaidro, ka viss var kļūt pat vēl daudz sliktāk…

Vietnē “Facebook” viņš ierakstījis, ka turpmākās dienas būs vēl vēsākas, nekā jau esošās, tāpat arī vietām uzsnigšot, taču, visticamāk, sniega kārta neveidosies. Tomēr pavisam citas prognozes viņam ir jau par nākošo nedēļu – dažviet Latvijā varot pat veidoties sniega kārta…

Komentāros pie Briča ieraksta citi cilvēki raksta: “Atbilstoši laika apstākļi aprīlim”, “Pielieciet šai ziņai sēru noformējumu!”, “Būs jādedzina siltumnīcā pretsalnu sveces…”, “Super, daba brīnumdare, gaidām cīruļputeni!”.

Sniegs aprīlī Latvijā ir relatīvi diezgan bieži parādība. Aprīlis parasti ir pavasara mēnesis, un vidējās temperatūras pakāpeniski paaugstinās, kas parasti pāreju uz siltāku laiku.

Izpildi testu!

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 61%

0%

Tomēr atkarībā no meteoroloģiskajiem apstākļiem un temperatūras svārstībām aprīlī var rasties pat sniega kārta, tāpat arī mēdz būt lietusgāzes, it īpaši agrā pavasarī.

Tomēr parasti šādas dabas parādības tikai ir tikai ar pārejošu raksturu, un sniegs, ja arī uzkrīt, ātri izkūst, jo zemes kārta ir siltāka.

Foto – ekrānuzņēmums

Tomēr ir vērts atcerēties, ka Latvijas klimats ir mainīgs un ne vienmēr paredzams, tāpēc sniega parādīšanās aprīlī var būt gan pārsteigums, gan izaicinājums ikdienas dzīvē – īpaši šoferīšiem un dārzniekiem.

Bet tad kuros Latvijas rajonos gaidāms jau īsts sniegs?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment