”Ugunsgrēka” aktiera dzīvesbiedre atklāja par viņa pēdējām dzīves dienām un pat stundām

”Ugunsgrēka” aktiera dzīvesbiedre atklāja par viņa pēdējām dzīves dienām un pat stundām. Dzīvesbiedre atklāja, ka šis laiks ir bijis grūts un diemžēl pagaidām vieglāk nepaliek. 

Kā palīdz emocionāli cilvēkam, kurš tikko ir zaudējis ģimenes locekli?

Sirdsapziņas klātbūtne un saprātīgi izturēšanās ir galvenie emocionālā atbalsta elementi, ko var sniegt cilvēkam, kurš ir saskāries ar ģimenes locekļa zaudējumu. Šeit ir daži ieteikumi, kā palīdzēt:

Būt klāt un klausīties: Būt klāt un pieejamam, lai klausītos, ja persona vēlas runāt. Dažreiz vienkārši klusējot, turējot roku vai sniedzot apskāvienu, var būt ļoti svarīgi.

 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Izrādīt empātiju: Mēģiniet saprast un izjust to, ko persona pašlaik piedzīvo. Lai gan nevarat novērst viņa sāpes, jūs varat būt klāt un izrādīt empātiju.

Nodrošināt praktisku palīdzību: Piedāvājiet palīdzību ar ikdienas uzdevumiem, piemēram, ar maltīšu gatavošanu vai mājsaimniecības darbiem, ja nepieciešams.

Atbalstīt viņa izvēles un vajadzības: Cilvēki reaģē uz zaudējumu dažādi. Respektējiet viņa veidu, kā viņš izpauž sēru un dodiet viņam laiku un telpu, ko viņš var izmantot, lai izietu caur sēras procesu.

 

Diemžēl šis ir grūti, bet nesen aizsaulē devās viens no ”Ugunsgrēka” aktieriem..

 

Lasi vēl: Kāpēc zviedriem aizliegts aizsegt logus ar aizkariem un žalūzijām? Pārsteidzošs iemesls, kas sakņojas vēsturē!

”Ugunsgrēka” aktiera dzīvesbiedre atklāja par viņa pēdējām dzīves dienām un pat stundām. Dzīvesbiedre atklāja, ka šis laiks ir bijis grūts un diemžēl pagaidām vieglāk nepaliek.  Aktiera dzīvesbiedre bija viņam blakus, kad viņš ievilka savu pēdējo elpu. Lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment